Ср, 2024-04-24, 07:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 10 » В США Янукович став "фруктом", а в Донецьку його хочуть звільнити
16:38
В США Янукович став "фруктом", а в Донецьку його хочуть звільнити
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Активісти в Донецьку заклеїли центр міста листівками, в яких президент Віктор Янукович звинувачується у невиконанні передвиборних обіцянок. У центрі міста розклеєні листівки, в яких у стилі передвиборної кампанії Януковича зразка 2009 року зазначено його обіцянки, а поверх них намальована печатка "не виконано".

"Ініціативні мешканці Донецька, які вирішили ніяк не оформлятися організаційно і не придумувати собі ніяких назв, поширили заяву та розклеїли листівки із закликом звільнити президента Януковича за не виконані ним передвиборні обіцянки", - написала у себе в блозі активістка.

-Вона зазначила, що "ті, хто ще приймають президента за свого, роблять це радше за інерцією".

"Ми поставили мету сприяти припиненню інерції, нагадавши землякам, що обіцяв кандидат у президенти Віктор Янукович. Виявилося, що програма Віктора Федоровича не варта навіть паперу, на якому надрукована", - написала активістка.

А ось на одному з будинків в США з'явилося обличчя Януковича у вигляді "спеціального фрукта", зазначає "Остров". Дует вуличних художників з Києва Interesni Kazki ("Цікаві казки") в рамках проекту Wynwood walls розфарбував будинок у Маямі. Одним з елементів композиції, названої авторами "Флора України", є обличчя людини, схожої на президента України Віктора Януковича. Зображення називається "спеціальний фрукт".

Зауважимо, останнім часом в різних містах України вітальні білборди із зображенням президента Януковича були заляпані фарбою: спершу невідомі зробили це під Львовом,потім - у Рівненській області, а ще пізніше - в Києві та Запоріжжі. Львівська міліція навіть порушила кримінальну справу за фактом пошкодження білборда.

Крім того, в місті Іршаві Закарпатської області зіпсували ще один білборд з новорічним привітанням президента Януковича. Про це повідомив очевидець події. До привітання голови держави на білборді був наклеєний анонс фестивалю народного артиста України Івана Поповича. Плакат пошкодили таким чином, що з новорічними та різдвяними святами вітає не Янукович, а Попович.

Міліція перевіряє, чи варто порушувати кримінальні справи за заляпане фарбою обличчя президента на білбордах

Міліція проводить дослідчі перевірки фактів пошкодження фарбою білбордів із зображенням президента України Віктора Януковича в низці міст країни.

"За всіма таким подіями матеріали зареєстровані, проводиться дослідча перевірка", - повідомив перший заступник начальника департаменту охорони громадського порядку МВС Сергій Поготов на прес-конференції в Києві 10 січня, передає "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу, начальник управління у зв'язках з громадськістю МВС Володимир Поліщук додав, що кримінальну справу за заподіяння шкоди навряд чи буде порушено, оскільки сума збитків для порушення справи має перевищувати 90 тис грн.

"Якщо це було здійснено в присутності людей в громадському місці, то тут можлива і ст. 173 Кодексу про адміністративні правопорушення - дрібне хуліганство, а можливо, і хуліганство за кримінальним законодавством", - пояснив Поліщук. За його словами, це визначать результати перевірки правоохоронних органів.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1161 | Додав: adminA | Теги: Активісти в Донецьку
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ