Чт, 2024-04-18, 08:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 12 » В Україну приїхав президент УЄФА. Проінспектував "Олімпійський". ВІДЕО
09:50
В Україну приїхав президент УЄФА. Проінспектував "Олімпійський". ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Президент України Петро Порошенко прийняв делегацію УЄФА на чолі з президентом цієї організації Александером Чеферіном.

Про це у п'ятницю 11 листопада інформує прес-служба голови держави.

"Порошенко наголосив, що внаслідок російської агресії на Донбасі більше 200 тисяч дітей з України втратили свої домівки. Він подякував УЄФА за фінансову допомогу в соціальній інтеграції внутрішньо переміщених дітей в Україні в рамках співпраці з Дитячим фондом УЄФА", - йдеться в повідомленні.

Голова держави відзначив принципову позицію УЄФА щодо заборони проведення офіційних футбольних змагань в окупованому Росією Криму та закликав президента УЄФА дотримуватись її надалі. Чеферін запевнив, що ця позиція УЄФА щодо Криму буде незмінною.

Президент УЄФА привітав Україну із запланованим на 2018 рік проведенням фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві. Він висловив впевненість у тому, що це футбольне свято стане найкращим подарунком цінителям футболу та українським вболівальникам.

Також президент УЄФА Александер Чеферін, який прибув із дводенним візитом до України, відвідав НСК "Олімпійський" у Києві – стадіон, на якому відбудеться фінальна зустріч Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017-2018 років.

Як повідомляє прес-служба Федерації футболу України (ФФУ), Чеферін ознайомився з інфраструктурою головної арени країни у супроводі президента ФФУ Андрія Павелка, віце-президента УЄФА Григорія Суркіса, мера Києва Віталія Кличка і міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова.

Згодом Жданов у своєму Facebook зазначив, що Чеферін високо оцінив НСК "Олімпійський", який прийме фінал Ліги чемпіонів у 2018 році.

"Разом із президентом УЄФА Александером Чеферіном та президентом ФФУ Андрієм Павелком проінспектували НСК "Олімпійський". Президент УЄФА ознайомився із інфраструктурою спорткомплексу, оглянув чашу нашої арени, побував на трибунах та в основних приміщеннях стадіону. Хочу сказати, що Александер Чеферін надав високу оцінку головній футбольній арені країни. Він висловив впевненість у тому, що фінал Ліги чемпіонів-2018 стане справжнім святом не тільки для Києва, але й для всієї України. Мінмолодьспорту разом із ФФУ та міською владою Києва робитимуть усе можливе, щоб провести цей фінальний матч на найвищому світовому рівні. Це питання державної ваги та міжнародного престижу України", - написав міністр.

Нагадаємо, столичний НСК "Олімпійський", на якому пройшов фінал футбольного Євро-2012, прийматиме фінал Ліги чемпіонів УЄФА 26 травня 2018 року.

Окрім того, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман також зустрівся з Чеферіном та обговорив питання проведення в Києві фіналу Ліги чемпіонів, повідомляє "Укрінформ".

"Хочу висловити подяку за ваш візит. Проведення фіналу Ліги чемпіонів є серйозним проектом, але Україна до нього готова. Упевнений, ми зробимо все, щоб провести матч на найвищому рівні. Потрібно ввести план підготовки, часу вже не так багато. Ми плануємо відновити багато стадіонів в Україні наступного року. Керівництво держави підтримує ці плани", - сказав Гройсман.

У свою чергу Чеферін заявив, що право проведення фіналу Ліги чемпіонів Україна отримала не через те, що "ми друзі, а тому що ви можете провести його".

"У такі складні часи для країни це дуже важливо. Упевнений, що фінал Ліги чемпіонів буде прекрасною футбольною подією. І я впевнений, що вона буде не останньою", - зазначив президент УЄФА.

Як повідомлялося, президент УЄФА Александер Чеферін відвідає відбірковий матч чемпіонату світу-2018 Україна - Фінляндія, який відбудеться 12 листопада на стадіоні "Чорноморець" в Одесі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: Україна, Олімпійський, президент УЄФА
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ