Чт, 2024-03-28, 14:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 6 » Відбулися акції на підтримку "Маршу мільйона" у російських містах
16:08
Відбулися акції на підтримку "Маршу мільйона" у російських містах
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

У кількох російських містах сьогодні, 6 травня, - напередодні вступу Володимира Путіна на посаду президента Росії пройшли протестні акції, повідомляє Радіо" Свобода".

Мітинги відбулися у Владивостоці, Хабаровську, Кемерові, Іркутську, Томську.

Надходили повідомлення про затримання учасників і організаторів опозиційних акцій, які виступали на підтримку сьогоднішнього "Маршу мільйонів" в Москві.

У різних регіонах Росії за кілька днів до московського маршу у активістів, що збиралися відправитися в Москву, виникали проблеми з виїздом.

Нагадаємо, сьогодні, 6 травня, з 16:00 до 19:30 (15:00-18:30 за Києвом) в Москві пройде опозиційна акція "Марш мільйона".

В даний момент в Москві поліція встановлює металеві загородження уздовж маршруту руху учасників опозиційної акції "Марш мільйонів", повідомляє Інтерфакс.

Спеціальні металеві огорожі з маркуванням УВС ЦАО монтуються на Калузькій і Болотної площах. Також огородження підготовлені в декількох точках вулиці Велика Якиманка.

Крім того, на Великій Якиманці біля виходу з метро "Жовтнева"-радіальна підготовлені до установки численні рамки металодетекторів.

Між тим, істотне посилення сил поліції в районі метро "Жовтнева" поки не відзначається. Біля виходу з метро чергують шестеро поліцейських з гумовими палицями, проте без бронежилетів і шоломів-півсфер.

На станціях метро "Жовтнева"-радіальна і "Жовтнева"-кільцева також не зазначено посилення поліції. Станції патрулюються в звичайному режимі по 2-3 співробітниками поліції.

На прилеглих до Великої Якиманки вулицях починають збиратися сили ОМОН. Кілька хвилин тому туди прибули перші великовантажні автомобілі з поліцейським спецназом. В даний час вони намагаються припаркуватися таким чином, щоб не перекрити рух по прилеглих до Великої Якиманки вулицях.

У свою чергу рух по вулиці Велика Якиманка також залишається вільним. Великого скупчення машин на ній немає. Уздовж вулиці чергують численні патрулі ДПС.

Поруч з Болотної площею розташувався оперативний штаб поліції, а також поліцейський автобус і кілька патрульних автомобілів, а також великовантажний автомобіль ОМОН.

Болотяна площа оточена, її патрулюють загони ППС, а також молоді люди міцної статури в цивільному, а також люди в світловідбивних жилетах з написом "Поліція".

Тим часом, прихильники і противники організаторів опозиційної акції почали активно використовувати напередодні "Маршу мільйонів" наочну агітацію. Зокрема, уздовж маршруту ходи опозиціонерів розкидані сотні листівок з портретами Бориса Нємцова, Сергія Удальцова і Олексія Навального з підписами: "Він втомився красти, обіцяти, брехати", "Він втомився провокувати, голодувати, брехати".

У свою чергу на стовпах уздовж Б.Якиманки розвішані афіші одного з нічних клубів, які закликають прийти учасників "Маршу мільйонів" в ніч на понеділок, 7 травня, на однойменну after party. При цьому на афішах зазначається, що пред'явникам білих стрічок опозиції вхід в нічний клуб буде вільним.

Велика кількість автомобілів внутрішніх військ, а також ОМОН стяглася до скверу на Болотній площі. При цьому вони припаркувалися колоною на вулиці, паралельній Болотній набережній біля Великого кам'яного моста. Там же припаркований і автомобіль зв'язку внутрішніх військ.

З великовантажних автомобілів вивантажуються співробітники поліції і військовослужбовці внутрішніх військ і лаштуються в шеренгу.

Як повідомлялося, в день інавгурації Путіна, 7 травня, в центрі Москви пройде акція опозиційного руху "Біла стрічка" під назвою "Біле місто за чесну владу".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: підтримку Маршу мільйона, російських містах0акції
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ