Сб, 2024-04-20, 16:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 15 » ВІДЕО про божевільні російські дороги: британці в шоці від коня на "зебрі" і живучих громадян
11:28
ВІДЕО про божевільні російські дороги: британці в шоці від коня на "зебрі" і живучих громадян
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Людям із слабкими нервами не рекомендується для перегляду наступне відео, а також керування автомобілем на території Росії. Так The Daily Mail починає свою розповідь для британської аудиторії про ситуацію на російських дорогах - безжальних і нещадних. Натхнення журналісти черпали з відеоролика з компіляцією різних безглуздих дорожніх пригод, які за останній час потрапили на записи автомобільних відеореєстраторів. За три дні відео набрало понад мільйон переглядів.

Багато із записів, що ввійшли в відео, російським інтернет-користувачам добре відомі. Наприклад, випадок у дворі: грейдер цілеспрямовано, не кваплячись, ковшем таранить припарковані автомобілі. У британську версію кліпу увійшов лише шматочок самого процесу, а завсідники відеохостингів знають, чим справа закінчилася: вщент п'яному водієві надавали стусанів власники побитих авто, які вискочили на благання сигналізацій про допомогу.

Взагалі, ролик рясніє різноманітними випадками грубого порушення ПДР. Тут і приклади недотримання дистанції та швидкісного режиму, що призводять до дорожніх "поцілунків". Є й кілька випадків виїзду на зустрічну смугу, причому пара-трійка з них закінчуються на подив благополучно. Хоча в більшості випадків, природно, без аварій не обходиться. Але подібне буває навіть у благополучній Великобританії.

Вражає ж іноземців, мабуть, лише нахабство, з якою росіяни йдуть на порушення. А ось що європейцям точно в дивину - повзе по трасі стіг сіна. Так, через долю секунди стає зрозуміло, що це малюк-жигульонок поставив на дах величезний сніп, боки якого звисають мало не до коліс і закривають лобове скло. Так що як водій примудрявся орієнтуватися на дорозі — загадка.

18 +
Обережно! У ролику присутня ненормативна лексика

Або інший приклад: кінь на "зебрі", причому в місті. Самотнє непарнокопитне вальяжно виходить на пішохідний перехід, змушуючи зупинитися автомобілі, і дисципліновано простує по розмітці на інший бік дороги. Лосям і овечкам з інших уривків, які юрбою кинулися під колеса машин, у кобили б повчитися.

А ще на російських дорогах часто літають. У прямому сенсі: вертоліт і бомбардувальник на бриючому ганяють уздовж трас. Літає і те, що, по ідеї, не повинно. Наприклад, відомий Ford, взлтів до небес після наїзду на тролейбусні дроти. Або поклажа з відкритого кузова пікапа, або колоди із "КамАЗа", або ціле дерево, не витримало натиску вітру. Після такого відлітаючими на швидкості колесами і дисками вже нікого не дивують.

Дивує британську газету і неймовірна везучесть "божевільних росіян". Ось, до прикладу, легковий автомобіль на чималій швидкості збиває пішохода, закидаючи собі на капот, але той лише скочується назад, випрямляється і навіть ніби не дуже дивується події. Водій вантажівки після зіткнення вилітає через лобове скло, виконує кульбіт і приземляється на ноги неушкодженим.

Є і зовсім абсурдні ситуації. Чоловік запекло бореться за життя, не бажаючи бути задавленим трамваєм, але тікає по рейках і навіть не думає відійти. Або, приміром, автомобіль акуратно підштовхує пішохода в спину, змушуючи того піти з проїжджої частини, а той, раптом, дістав пістолет і почав стріляти. Пішохід-порушник, що перебігає дорогу в недозволеному місці, уникне зіткнення зі скутеристом, просто перестрибнувши через нього. Ну і найстрашніше: вилетіти на зустрічну і скинути в кювет машину ДПС та ледь уникнути зіткнення з неадекватним тягачем, який спокійнісінько буксирує ні багато ні мало а танк.

"Вони взагалі не читали збірник Правил дорожнього руху?!" - вражаються британські журналісти. І приходять до висновку: читай - не читай, до російських доріг жодна автошкола не підготує.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1763 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ