Пт, 2024-04-19, 19:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Вересень » 30 » Відпочинок в Турції: все про зимову концепцію All Inclusive
08:59
Відпочинок в Турції: все про зимову концепцію All Inclusive
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/

Із середини осені високий пляжний сезон на турецькому узбережжі добігає кінця. Та це не причина відмовляти собі у задоволенні та відкладати відпочинок в Турції до наступного купального сезону, адже чудово провести час у східній країні можна незалежно від дати на календарі. Холодна пора року по-своєму прекрасна і здатна подарувати мандрівникам море яскравих вражень та позитивних емоцій.

відпочинок туреччина

Міжсезоння на турецькому узбережжі

Подорож в осінньо-зимовий період особливо сподобається тим, кого цікавить екскурсійна Туреччина — відсутність літньої спеки сприяє довгим прогулянкам, біля визначних місць менше бажаючих зробити пам’ятне фото, а ціни знижені. Пляжний сезон на середземноморських курортах завершується наприкінці жовтня. На узбережжі Егейського моря — на тиждень-два раніше. Закриваються на зиму аква- та луна-парки, деякі готельні комплекси, ресторани та кафе, купити путівку в Туреччину можна із привабливою знижкою до 30-40%.

Готелі з All Inclusive, які продовжують працювати у низький сезон, переходять на зимову концепцію обслуговування. Серед її особливостей:

  • зменшений вибір страв на «шведському столі»;

  • басейни без підігріву закриті до початку наступного туристичного сезону;

  • дитячі міні-клуби працюють у приміщеннях. Вуличні розваги для малечі не передбачені;

  • пляжні тенти та пірс розбирають до середини весни, шезлонги на узбережжі для «зимових» туристів — в обмеженій кількості;

  • розважальна програма організована лише готельною командою аніматорів, шоу від запрошених артистів, як правило, не передбачені. Виняток — святковий період з кінця грудня до середини січня. До Нового року та Різдва в туркомплексах ретельно готуються: на гостей чекають тематичні шоу та концерти місцевих та закордонних музикантів, співаків, танцюристів. Тури зі знижками у цей час трапляються дуже рідко, а попит на відпочинок, а відповідно й ціна путівок в Туреччину перед Новим роком навіть вищі, ніж у розпал пляжного сезону.

Переважна більшість курортних готелів переходить на зимову систему обслуговування з 1 листопада та відновлює повноцінний All Inclusive на початку квітня. Втім, обмеження залежать від умов конкретного комплексу, тож варто уточнити всі деталі у менеджера турагенції до того, як ви оформите замовлення на тури до Туреччини в період міжсезоння.

відпочинок туреччина зима

Поради по підбору готелю

Поїздка на відпочинок в осінньо-зимові місяці дещо відрізняється від аналогічної подорожі влітку. Щоб відпустка пройшла бездоганно та залишила лише приємні спогади, ретельно обирайте варіант для проживання. Консультанти турпорталу Poehalisnami.ua радять:

  •  В першу чергу поцікавтеся організацією харчування в готелі. Звичний ранковий «шведський стіл», який включає путівка в Туреччину з позначкою All, можуть замінити на континентальні сніданки, а кількість страв на обід та вечерю значно зменшити.

  • Зазвичай, більшість вуличних барів, кондитерських та фудкортів зачинена. Дізнайтеся, чи є поблизу магазинчики, супермаркети чи заклади харчування, де можна перекусити між основними прийомами їжі.

  • Надайте перевагу комплексу із позначкою SPA. Так ви зможете поплавати у басейні із підігрівом та порелаксувати, незважаючи на холодне море.

  • Якщо плануєте сімейну мандрівку, запитайте у турагента щодо дитячих зимових розваг, а також басейну з підігрівом для малечі на території обраного готелю.

Гірськолижний відпочинок

Високим попитом взимку користуються путівки з авіаперельотом із України на гірськолижні турецькі курорти. Рівень обслуговування та якість трас високі, а вартість пакетних пропозицій більш доступна, ніж в європейські гірські регіони. Більшість готелів пропонує гостям обслуговування по кількох системах, серед них і All Inclusive. У «гірський» сервіс «все включено» крім харчування, часто входить також ski-пас. Тож не дивно, що горнолижна Туреччина приваблює тисячі туристів щороку.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 781 | Додав: admin | Теги: Туреччина, відпочинок, зима
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ