Ср, 2024-04-24, 19:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2010 » Травень » 13 » Виявлено тіла всіх 103 жертв авіакатастрофи в Лівії. Версії трагедії. ВІДЕО
10:52
Виявлено тіла всіх 103 жертв авіакатастрофи в Лівії. Версії трагедії. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/


Лівійські рятувальники і слідчі виявили тіла всіх жертв авіакатастрофи, що сталася в середу вранці в аеропорту Тріполі, повідомив журналістам голова Мінтрансу Лівії Мухаммед Зідан, передає РИА Новости.
"За інформацією голови комітету (міністерства) охорони здоров'я і екології, в лікарні доставлено тіла 103 людей", - сказав Зідан, слова якого цитує лівійське агентство ДЖАНА. За словами голови Мінтрансу, співробітники генеральної прокуратури і криміналісти готуються провести процедуру упізнання жертв катастрофи, зокрема за допомогою аналізу ДНК.

Зідан також розповів журналістам, що на борту авіалайнера, що розбився, перебували пасажири з дев'яти країн, більшість з яких становили піддані Нідерландів - 62 людини. Крім того, в літаку були громадяни Німеччини, ПАР, Фінляндії, Франції, Філіппін, Зімбабве, піддані Великої Британії, лівійці, зокрема 11 членів екіпажа.

Вижив тільки один 10-річний хлопчик з Нідерландів. В даний час він проходить лікування в одній з клінік у передмісті Тріполі.

Лайнер Airbus A330 лівійської авіакомпанії Afriqiyah, що прямував регулярним рейсом 771 з Йоганнесбурга (ПАР) до Тріполі, розбився за нез'ясованих обставин у середу о 06.00 за місцевим часом під час заходу на посадку на початку злітно-посадкової смуги аеропорту.

Причини авіакатастрофи: "людський чинник", туман, але не теракт

У розшифровці "чорних скриньок" літака, що розбився в аеропорту Тріполі, візьмуть участь європейські фахівці.

Лівійська влада вважає, що причиною катастрофи став "людський чинник" - помилка пілота або несправність літака. Відомо, що на борту стався вибух, після чого лайнер буквально розпався на шматки.

Міністр транспорту Лівії Мухаммед Зідан у середу відкинув гіпотезу про те, що причиною краху лівійського лайнера в аеропорту Тріполі був теракт.

Вчора південноафриканське телебачення з посиланням на представника Управління цивільної авіації Лівії повідомило, що можливою причиною катастрофи лівійського літака став сильний туман. "Там був туман, погана видимість", - сказав лівійський представник, передає ИТАР-ТАСС.

Літак, який розбився, пройшов три інспекції в ЄС

Літак Airbus A330, що розбився в Тріполі, пройшов три стандартні інспекції в Євросоюзі, жодних технічних проблем при цьому виявлено не було. Аеробус проходив регулярні перевірки в Парижі під контролем французького авіаційного відомства DGAC, передає РБК з посиланням на Reuters.

Офіційний представник Європейського агентства з авіаційної безпеки (EASA) Даніель Хольтген повідомив, що всі літаки лівійської Afriqiyah проходять регулярні перевірки в ЄС за умовами так званої Програми оцінки безпеки іноземного авіапарку (SAFA). При цьому авіакомпанія Afriqiyah не входить до чорного списку Євросоюзу.

Трагедія 12 травня - четверта за останніх 40 років в історії міжнародного аеропорту в Тріполі, злітно-посадкова смуга якого становить 3700 ярдів (близько 2600 метрів).

У 1970 році за 5 км від ЗПС розбився лайнер чехословацької авіакомпанії, загинули всі 13 людей на борту, в 1971-му за 7 км - літак з ОАЕ (16 осіб), в 1989-му - з Південної Кореї (загинули 75 людей зі 199, які перебували на його борту).





За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1039 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ