Сб, 2024-04-20, 12:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Травень » 14 » Військові США про прибульців: довгі руки, великі голови, сіра шкіра
15:05
Військові США про прибульців: довгі руки, великі голови, сіра шкіра
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/
Підполковник військово-повітряних сил США Річард Френч (Richard French), розповідаючи про інцидент 1950-го року, зізнався, що бачив інопланетян і їхні кораблі. На початку 1950-х років у США був заснований проект під назвою "Синя книга" (Project Blue Book), метою якого було зібрати, вивчити і проаналізувати повідомлення про НЛО. До моменту припинення проекту, що стався в 1970-му році, фахівці заявили, що прибульців, як і їх літальних апаратів, не існує, а дивні об'єкти - літаки або природні явища, пише FederalPost.

У діяльності проекту брав участь підполковник військово-повітряних сил США Річард Френч, перед яким було поставлено завдання припиняти помилкові повідомлення про появу НЛО. В обов'язки військовослужбовця також входив виїзд на місце передбачуваного контакту з прибульцями.

Френч не поширювався про побачене ним під час роботи, але на недавньому слуханні щодо розкриття інформації, що відбувався у Вашингтоні, округ Колумбія, 83-річний відставний офіцер зізнався, що своїми очима бачив інопланетян і їхні кораблі.

За словами екс-підполковника, на початку 1950-х років від жителів канадського міста Сент-Джонс, столиці провінції Ньюфаундленд і Лабрадор, надійшли відомості про те, що біля узбережжя Атлантичного океану помічено декілька НЛО. Начальство наказало Френчу виїхати в Сент-Джонс і розібратися в ситуації.

"Мені сказали, що є звіт про непізнані літальні об'єкти і я повинен зайнятися цим розслідуванням, - згадує колишній співробітник проекту. - Мені надали інформацію, згідно з якою два апарати занурилися у воду зі швидкістю приблизно 100 миль на годину (161 км/год). До моменту мого приїзду на пристані зібралося багато людей, в тому числі кілька місцевих поліцейських, які з подивом дивилися на водну поверхню.

Вода була дуже прозорою, і я чітко побачив два круглих судна, кожне з яких було близько близько 18 футів (5,5 метра) в діаметрі і висотою в 3 фути (0,9 метра). Об'єкти плавали під поверхнею води на відстані декількох футів одне від одного і 20 футів (6 метрів) від берега.

Біля кораблів я побачив двох істот світло-сірого кольору близько 2 або 3 футів висотою (0,6 або 0,9 метрів). У них були дуже тонкі довгі руки з двома або трьома пальцями. Верхня частина голови цих створінь була набагато ширше їхньоъ лінії щелепи, а очі були розкосими і начебто без зіниць. Вони виглядали як прибульці з фільму.

Потім один з кораблів вилетів з води, але повернувся через 20 хвилин. Істоти знову підійшли до апарата і почали якісь дії. Через 20 хвилин обидва кораблі повільно піднялися з води, прискорилися і пропали з виду. Я думаю, що інопланетяни ремонтували засоби пересування і перевіряли їх надійність".

Як повідомляє Huffington Post, підполковник подав рапорт, в якому вказав, що бачив іноземний транспортний засіб.

"О, я не сумніваюся, що це були НЛО з прибульцями на борту. Але моїм завданням було розвінчати історію про інопланетян, тому я зробив усе можливе, щоб досягти поставленої мети", - зізнався Річард Френч.

Нагадаємо, наприкінці січня в небі над Мексикою зафіксували на відео аж вісім нерозпізнаних літальних об'єктів. Судячи з трихвилинного відеоролика, викладеного очевидцем "інопланетного параду" на відеохостинг YouTube, запис був зроблений 26 січня 2013 року, а з'явився він у Мережі 31 січня.

У квітні у Великобританії очевидці побачили в небі над Манчестером і зняли на відео невідомий літальний об'єкт.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 952 | Додав: adminA | Теги: військові США, прибульці, великі голови, довгі руки, сіра шкіра
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ