Пт, 2024-04-19, 22:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 31 » Викрадену дитину злочинець, який розстріляв шкільний автобус в Алабамі, утримує в бункері
14:33
Викрадену дитину злочинець, який розстріляв шкільний автобус в Алабамі, утримує в бункері
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Злочинець, який розстріляв водія шкільного автобуса недалеко від американського містечка Мідленд-Сіті (штат Алабама) і захопив у заручники шестирічну дитину, утримує її в підземному бункері. Бункер, у якому сховався чоловік, побудовано, ймовірно, на випадок торнадо і розташований на ділянці, яка належить злочинцю, передає ИТАР-ТАСС з посиланням на місцеві ЗМІ.

Згідно з інформацією правоохоронних органів, у другій половині дня у вівторок, 29 січня, невідомий чоловік увійшов до автобуса, який розвозив по домівках учнів однієї зі шкіл Мідленд-Сіті, і почав вимагати від водія відпустити з ним одного з дітей.

Отримавши відмову, зловмисник кілька разів вистрілив у шофера, а потім схопив шестирічного хлопчика і втік з ним.

Водій, 66-річний Чарльз Поланд, від отриманих поранень помер.

За даними CBS News, сусіди ідентифікували злочинця як Джиммі Лі Дайкса. Йому 65 років, до виходу на пенсію Дайкс працював водієм вантажівок.

Як розповів сусід злочинця Майкл Кріл, чоловік оселився в цьому районі близько двох років тому і відразу взявся до будівництва бункера.

Місцеві жителі розповідають про нього як про небезпечну людину. Одного разу він забив до смерті собаку обрізком металевої труби. Неодноразово погрожував пристрелити дітей, якщо ті зайдуть на територію його володінь. Свою ділянку Дайкс щоночі патрулював з ліхтариком і дробовиком у руках.

У середу, 30 січня, він повинен був з'явитися до суду для розгляду скарги сусідів, яких минулого місяця Джиммі Лі обстріляв в суперечці через "лежачого поліцейського". А напередодні Дайкс захопив у заручники дитину. Наскільки відомо, вони не є родичами, зазначив у бесіді з репортерами місцевий священник Майкл Сенн.

На місці події працюють наряди поліції і співробітники ФБР. Правоохоронні органи провели евакуацію мешканців довколишніх будинків.

Як повідомляють ЗМІ, владі вдалося встановити контакт зі злочинцем через пластикову трубу, яка йде від бункера. Про хід переговорів з ним, які тривають вже понад 20 годин, а також мотиви його дій інформації поки що немає.

Ситуація ускладнюється й тим, що дитині, яка опинилася в заручниках, потрібно щодня приймати певні ліки. За даними ЗМІ, владі вдалося передати їх по трубі в бункер, а також з'ясувати, що фізичної шкоди хлопчикові не завдано.

Повідомляється також, що в бункері є їжа і електрика. Маленький заручник коротає час за переглядом телевізора.

Нагадаємо, 30 січня в американському штаті Алабама, недалеко від містечка Мідленд-Сіті, невідомий злочинець розстріляв водія шкільного автобуса і захопив у заручники дитину. За словами очевидців, чоловік зайшов у шкільний автобус, що перевозив учнів однієї зі шкіл Мідленд-Сіті, і зажадав від водія відпустити з ним двох дітей віком від 6 до 8 років. Отримавши відмову, він кілька разів вистрілив у шофера, а потім схопив 6-річного хлопчика, який перебував в автобусі, і втік з ним за розташовану неподалік церкву.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1305 | Додав: adminA | Теги: дитину в бункері, Алабамі, злочинець
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ