Ср, 2024-04-24, 02:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 9 » Викрасти 5,5 млн грн було неможливо - запевняє служба безпеки Приватбанку
13:53
Викрасти 5,5 млн грн було неможливо - запевняє служба безпеки Приватбанку
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Інформація, про те, що в результаті озброєного нападу на VIP-відділення Приватбанку в Донецьку були викрадені з банку 5,5 мільйонів гривень - не відповідає дійсності, повідомляє Iнтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу банку.

"Шановні колеги, ще раз звертаю Вашу увагу, що інформація, поширена у низці ЗМІ про те, що в результаті озброєного нападу на VIP-відділення Приватбанку в Донецьку були викрадені з банку 5,5 мільйонів гривень, не відповідає дійсності", - мовиться в повідомленні прес-служби банку.

Далі служба безпеки Приватбанку пояснила, чому грабіжники в Донецьку не змогли винести гроші.

"В результаті озброєного нападу на VIP- відділення банку в Донецьку всі кошти клієнтів, розміщені в касі банку і депозитарних осередках, залишилися незайманими. Про це повідомила служба безпеки Приватбанку. Трагічна подія - розбійний напад на VIP-відділення, в результаті якого загинули четверо співробітників банку і охоронець, з початку була приречена на провал", - мовиться в повідомленні прес-служби.

"Зокрема, в цьому відділенні був встановлений спеціальний сейф для прийому готівки, відкрити який можуть тільки інкасатори, тоді як доступ до нього співробітників відділення або сторонніх осіб неможливий. Також у VIP-відділенні в Донецьку не було і не могло бути великих сум. У разі потреби видачі грошей клієнтам, готівка доставляється у відділення інкасацією в призначений клієнтом час", - підкреслює прес-служба.

У службі безпеки банку також відзначили, що всі кошти і цінності клієнтів, які знаходяться в депозитарних осередках відділення в Донецьку, також були захищені від злому - відкрити осередки можна тільки двома різними ключами клієнта і співробітника банку.

"Всі ці заходи, а також той факт, що після сигналу тривоги охорона приїжджає у відділення протягом трьох хвилин, робить будь-які спроби пограбування безглуздими. Забрати скільки-небудь значущу суму грошей з наших відділень абсолютно неможливо, - говорить керівник Служби безпеки Приватбанку Станіслав Крижановський, - Проте, після цього трагічного випадку ми упроваджуємо цілий ряд заходів з подальшого удосконалення системи безпеки наших співробітників і охорони цінностей наших клієнтів", - затверджує прес-служба.

Також в повідомленні прес-служба нагадує, що "в день нападу сигнал тривоги, переданий співробітниками відділення, надійшов на централізований пульт охорони о 14.56, а вже о 14.59 на місце прибули оперативні групи охоронної фірми і міліції".

6 січня з подібною заявою виступив міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.
Раніше повідомлялося, що 31 грудня міліція затримала двох жителів Запорізької області, один з яких виготовив, а інший збув зброю, з якої 29 грудня були вбиті п'ять чоловік при пограбуванні відділення Приватбанку в Донецьку. Стосовно нього і посередника порушено кримінальну справу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 882 | Додав: adminA | Теги: Приватбанку в Донецьку
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ