Пт, 2024-03-29, 13:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 18 » Влітку розпочнеться підготовка до "Євробачення". ВІДЕО
16:28
Влітку розпочнеться підготовка до "Євробачення". ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Офіційна підготовка до пісенного конкурсу "Євробачення-2017" в Україні розпочнеться за три тижні. Першочерговим завданням планують провести конкурс серед міст.

Про це розповіла заступник головного директора Національної телекомпанії України Вікторія Романова, передає "Громадське".

"За три тижні ми очікуємо перший візит Європейської мовної спілки до Києва. Буде перша зустріч, з якої ми й розпочнемо офіційну підготовку до конкурсу", - сказала Романова.

За її словами, під час зустрічі буде обговорено перелік обов’язкових вимог і технічних завдань, які дадуть змогу розпочати підготовку.

"За традицією, протягом літа організатори мають визначити місце проведення конкурсу. Тобто, в нас є літній період, щоб вирішити. І на кінець літа-початок осені вийти вже з рішенням", - повідомила Романова.

У свою чергу співголова партії "Наш край", перший заступник голови КМДА під час підготовки та проведення Євро-2012 Олександр Мазурчак повідомив, що на проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" потрібно 10 мільйонів євро, повідомляє сайт партії.

За його словами, "Євробачення-2017" відбудеться найімовірніше у Києві та переважно за бюджетні кошти.

"Найголовніші витрати стосуватимуться обладнання місця проведення концерту. У нас немає ані у Києві, ані у регіонах жодного готового майданчика, який би відповідав умовам проведення такого конкурсу. Але у столиці більш пристосована для цього інфраструктура, тому, найпевніше, фінал "Євробачення–2017" відбудеться саме тут", – сказав Мазурчак.

Він додав, що практика свідчить, що на подібні заходи від спонсорів можна залучити до 10% коштів, усе решта покриватиметься з бюджету.

Разом з тим, Мазурчак наголосив на важливості та престижності проведення "Євробачення".

"Це дасть можливість привернути позитивну увагу до Києва і України та, як результат, стимулювати розвиток туризму в майбутньому. У світі побутує думка, що в Україні триває війна й, зокрема, у Києві – небезпечно. Тому важливо, щоб уряд та влада міста продемонстрували, що здатні гарантувати безпеку тим, хто приїде", – підсумував Мазурчак.

Як повідомлялося, українська співачка Джамала з піснею "1944" перемогла в фіналі пісенного конкурсу "Євробачення 2016", який проходив в суботу, 14 травня, в Стокгольмі (Швеція). За результатами голосування національних журі країн-учасниць Євробачення-2016 і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали.

За правилами конкурсу, наступне "Євробачення" має пройти в країні, виконавець якої переміг в попередньому. Таким чином, конкурс "Євробачення-2017" відбудеться в Україні.

Бажання прийняти в своїх містах "Євробачення-2017" висловили мери 5 міст України - Києва, Херсона, Одеси, Львова і Дніпропетровська.

Організатори "Євробачення" відмовилися переглядати результати конкурсу

Організатори пісенного конкурсу "Євробачення-2016" не переглядатимуть результати голосування. Вони офіційно заявили, що перемога представниці України Джамали - в силі й не підлягає оскарженню. Про це йдеться на сторінці "Євробачення" у Facebook.

Таким чином організатори конкурсу відповіли на петицію з сайту "Сhange.org", у якій закликали переглянути результати музичного дійства.

"Переможця "Євробачення" 2016-го року обрали професіонали музичної індустрії, і ви, глядачі, кожен з яких має 50-відсоткову частку від загального результату. Джамала з України перемогла завдяки широкій підтримці як з боку членів журі, так і телеглядачів. Вона зробила це завдяки надзвичайно емоційній пісні, яка розповідає особисту історію", - йдеться в заві "Євробачення".

"Євробачення" - це конкурс. Там може бути тільки один переможець. Ми розуміємо, що не всі згодні з результатами конкурсу "Євробачення" в цьому році, однак в змаганні, де результати визначаються на основі суб'єктивної і часто дуже особистої думки, завжди знайдуться люди, які не згодні", - додали організатори.

Вони наголосили, що попри петицію, яку підтримали здебільшого росіяни, Україна - переможець.

"Україна є і залишиться переможець "Євробачення-2016". Чи згодні ви чи не згодні з цим. Ми закликаємо тих, хто підписав цю петицію - прийняти результат, який відповідає усім правилам, і продовжити конструктивний діалог щодо шляхів подальшого зміцнення і вдосконалення "Євробачення", - резюмували організатори конкурсу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 953 | Додав: adminA | Теги: підготовка, Євробачення, Влітку
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ