Ср, 2024-04-24, 08:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 8 » ВО "Свобода" звинувачує Яценюка в роботі на Януковича
13:12
ВО "Свобода" звинувачує Яценюка в роботі на Януковича
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

6 січня 2011року відбулася чергова сесія Володимир-Волинської міської ради, на розгляд якої депутати фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" винесли звернення з приводу політичних репресій в Україні. Після голосування виявилося, що для ухвалення звернення не вистачило 3 голоси. За проект рішення не голосували представники Партії регіонів Януковича, "Сильної України" Тігіпка, Народної партії Литвина, а також депутатів від "Фронту Змін", повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

"Цим самим представники цієї нібито опозиційної політичної сили показали своє справжнє обличчя і розвіяли міф про те, що "Фронт Змін" – в опозиції до Януковича, про що неодноразово заявляв її лідер Арсеній Яценюк. Голосування у Володимирі-Волинському засвідчило протилежне: "Фронт Змін"– заодно з Януковичем", - прокоментував голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

Нижче поданоо текст звернення:

"Ми, депутати Володимир-Волинської міської ради, глибоко стурбовані останніми подіями в Україні, які набувають ознак переслідувань та політичних репресій проти представників опозиції.

Спроби показового притягнення до кримінальної відповідальності колишніх урядовців, затримання, допити та обшуки чільних представників колишньої влади нагадують сумнозвісні сталінські репресії 1933-1937 рр. Такі дії влади свідчать про її безсилля і спробу відволікти увагу українців від складної соціальної-економічної ситуації та системних прорахунків у проведенні так званих "реформ", результатом яких є поки що зниження рівня життя різних верств населення.

При цьому формується громадська думка про те, що ведеться боротьба з корупцією.

Водночас, на нашу думку, подібні дії не мають нічого спільного з боротьбою проти цього огидного явища. Одні клани, які отримали доступ до необмеженої влади, вибірково цькують інших, які її втратили. Все це нагадує зведенням особистих рахунків та намаганням здійснити перерозподіли впливу на суспільно-політичне життя держави.

Сумна статистика свідчить, що згідно з рейтингами впливових міжнародних організацій Україна за розвитком корупції входить до сорока найкорумпованіших держав світу. Яскравим прикладом застосування подвійних стандартів влади є скасування 21 грудня 2010 року 263 народними депутатами України антикорупційних законів.

Підміняючи боротьбу з корупцією арештами політичних опонентів, чинна влада тим самим провокує недовіру громадян до самого інституту держави та протиставляє себе українському народу.

Тому ми, депутати Володимир-Волинської міської ради, вимагаємо від Президента України Януковича В.Ф., Верховної Ради України та Генеральної прокуратури України негайного припинення політичних репресій, вжиття дієвих заходів щодо забезпечення конституційних прав громадян України".

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк називає 2010 роком створення "президентської конституційної монархії" в Україні та знищення парламентаризму.

А лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок розцінює боротьбу чинної влади з політичними опонентами як публічну піар-акцію, не пов'язану зі справжнім викоріненням корупції в країні.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 909 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ