Чт, 2024-04-25, 19:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 8 » Володимир Кличко виграв бій з Тоні Томпсоном. ВІДЕО
14:48
Володимир Кличко виграв бій з Тоні Томпсоном. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA/IBF/WBO/IBO Володимир Кличко захистив свої титули у поєдинку проти американця Тоні Томпсона на стадіоні Stade De Suisse в Берні (Швейцарія ), повідомляє Інтерфакс-Україна.

Український боксер відправив суперника в нокаут у шостому раунді.

Для 35-річного Володимира Кличка цей бій став 61-м у професійній кар'єрі. 58 з них українець завершував перемогами (51 добув нокаутом).

40-річний Тоні "Тигр" Томпсон був офіційним претендентом за версією IBF. У його послужному списку на професійному рингу 36 перемог (24 нокаутом) і 2 поразки. Це була друга зустріч суперників у ринзі. Томпсон вже програв Володимиру Кличку в 2008 році.

Брати Клички володіють всіма п'ятьма найпрестижнішими боксерськими поясами: Володимир є чемпіоном світу за трьома версіями - WBA, IBF, WBO і IBO, а Віталій - чемпіон світу за версією WBC.

Подробиці поєдинку

Українець домінував протягом усього поєдинку, методично відправляючи в голову американця свої важкі "двійки". Томпсона вистачило на шість раундів: після другого нокдауну суддя зупинив поєдинок.

Попередній поєдинок Володимира і Томпсона, який відбувся в 2008 році, складався для українців дуже важко. Американський "Тигр", хоч і був нокаутований в 11 раунді, чинив гідний опір чемпіону.

Подібного розвитку подій чекали і цього разу. Тим більше, що Томпсон не раз був спаринг-партнерів братів, допомагаючи їм готуватися до поєдинків. Тобто, хороша знав манеру ведення поєдинку свого суперника. Але Володимир убив інтригу дуже швидко. "Доктор Сталевий Молот" зробив висновки з попереднього бою з Томпсоном і провів роботу над помилками - у "Тигра" шансів просто не було.

Після короткої пристрілки в півтора раунди українець почав вкладатися в удари і проводити комбінації. Реакцією і захисними навичками Флойда Мейвезера 40-річний Томпсон не володіє - більшість ударів Володимира досягали заданої мети. У п'ятому раунді Тоні вперше опинився на канвасе рингу. Витративши деякий час на осмислення ситуації, в якій опинився, американець доволі швидко піднявся і продовжив поєдинок. У Володимира було близько 15 секунд на те, щоб добити суперника, але практично весь цей час Томпсон провисів в клінчі на шиї у Кличка-молодшого.

Цим американець, правда, тільки відтермінував свій нокаут. У наступному раунді Володимир загнав потужними ударами Тоні в кут і практично забив його там. Томпсон впав на ринг приблизно в тій же позиції, як і в 2008 - підклавши під голову праву руку. До закінчення рахунку арбітра він встати встиг, однак рішучості його вигляд не демонстрував, і поєдинок був зупинений щоб уникнути серйозних пошкоджень американського претендента.

51 нокаут. Можна сказати, хрестоматійний, в стилі Кличка. Але знущальна перемога над першим номером рейтингу IBF залишила відкритим головне питання - хто може кинути виклик Володимиру Кличку?

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1649 | Додав: admin | Теги: Володимир Кличко, Тоні Томпсон
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ