Сб, 2024-04-20, 04:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Липень » 6 » Всесвітній день поцілунків відзначається сьогодні
14:56
Всесвітній день поцілунків відзначається сьогодні
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Цього дня всі бажаючі можуть «обмінюватися своїми душами» на повних правах: 6 липня відзначається Всесвітній день поцілунків, який вперше вигадали у Великобританії. А два десятки років тому він був затверджений Організацією Об’єднаних Націй.

У багатьох містах цього дня проходять різні конкурси поцілунків, учасники яких мають шанс виграти різні призи і подарунки. Отже, дерзайте, встановлюйте «Поцілуйні рекорди»!

Як з’явився поцілунок? Більшість знаючих людей стверджує, що авторство першого поцілунку не встановлено. Він не був винайдений, як електрика або телефон. Він не був названий по імені чоловіка, який першим з’єднав свої губи і тут же розтиснув їх з характерним звуком, залишивши мокрий відбиток на щоці подруги.

Та, взагалі-то, не так важливо, звідки взялося слово, що позначає цю дію. Набагато цікавіше дізнатися, чому з’явилася сама дія, але із цього приводу вчені антропологи, історики і філософи до цих пір не зійшлися в думці. Теорій існує велика кількість.

Чому люди цілуються? По-перше, тому що це прищеплено культурою. Майже у всьому світі люди, потрапляючи в романтичну ситуацію, відчувають неусвідомлену необхідність цілуватися. Таке відчуття, що представники протилежної статі запрограмовані на поцілунок і лише цього і чекають. Якщо ви це зрозумієте, то отримуватимете більше і самих поцілунків, і задоволення від них.

Ця програма діє день у день. Люди бачать акторів, що цілуються на екранах телевізорів, в кіно і в рекламі, їм розповідають про те, що їх друзі цілуються з тим-то і тим-то, вони бачать людей, що цілуються на вулиці. В результаті, у певних ситуаціях поцілунок сприймається як обов’язкова їх складова. Тому в романтичній ситуації в силу вступає підсвідомий стереотип, і люди відчувають практично нездоланне бажання поцілуватися незалежно від того, хочуть вони цього насправді чи ні.

Відомі цілувальники: американець А. Е. Вольфрам з Міннесоти за 8 годин поцілував 8001 людину 15 вересня 1990 під час фестивалю, що проходив в його штаті. Таким чином, він примудрявся цілувати нову людину через кожні 3,6 секунди.

Перший цілунок на екрані: 1896 р. — його відобразили Мей Ірвін і Джон С. Райе у 30-секундному ролику Томаса Едісона під назвою «Поцілунок».

Найбільш насичений поцілунками фільм: «Дон Жуан» (1926 р., компанія «Уорнер Бразерс»). У ньому нарахували 191 поцілунок.

Найдовший поцілунок в історії кіно: Реджіс Тумі і Джейн Ваймен цілувалися впродовж 185 секунд у фільмі «You’re in the Army Now» ( «Ти зараз в армії», 1940 р.), що займає 4% всієї тривалості фільму.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 797 | Додав: adminA | Теги: я сьогодні, Всесвітній день поцілунків
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ