Вт, 2024-04-23, 17:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 9 » Встановлення Партією регіонів нових правил політичної гри?
22:33
Встановлення Партією регіонів нових правил політичної гри?
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Сьогодні, приблизно о 15.45, два зловмисники скоїли напад на відомого одеського політолога – заступника директора Українського центру соціальної аналітики Валерія Песецького. Про це він повідомив, зазначивши, що напад здійснено навпроти будинку 74 по вулиці Гайдара, передає УНІАН.

"Двоє молодиків років 25-30, мабуть, якийсь час слідували за мною, коли я повертався додому, - розповів Песецький. – І, в той момент, коли на вулиці не було перехожих, по-бандитськи налетіли на мене ззаду. Чимось несподівано сильно вдарили по голові. А коли я впав, почали жорстоко бити кулаками, ногами. "За що? – вирвалося у мене. "За Костусєва! – була відповідь, впереміж з нецензурною лайкою, - виступаєш багато..."

Завдавши серію ударів черевиками по голові, корпусу, вони відразу ж розбіглися в різні боки, повідомив Песецький, вказавши на гематоми та інші сліди жорстокого побиття. І додав: "Ось такі методи боротьби з аналітиками, які іноді дозволяють собі піддати критиці деякі сторони діяльності місцевих "регіоналів", мабуть, апробуються за нової влади!"

"Адже жодних інших причин для нападу на мене, крім пов`язаних з політичним життям "морської столиці", не існує, - наголосив політолог. – Я ні з ким не перебуваю в судових чи інших спорах, не веду бізнес, що іноді призводить до непорозумінь. Ймовірно, єдиним мотивом для розправи бандитськими методами може бути неприйняття кимсь моїх критичних виступів, пов`язаних з невмілим веденням міського господарства нинішньою міською владою, очолюваною ставлеником "регіоналів" Олексієм Костусєвим".

"Але якщо таким чином мені як активному критикові пана Костусєва в передвиборчий період і в поточному році намагаються закрити рота, то організатори нападів дуже помиляються", - сказав політолог: "Я не лише вимагатиму виконання своїх обов`язків з викорінювання бандитизму з боку правоохоронців, але також маю намір, якщо не підведе здоров`я, попросити сьогодні увечері слова в якому-небудь з телеканалів і поцікавитися у нинішніх можновладців: цей напад слід розцінювати, як встановлення Партією регіонів нових правил політичної гри?"

Заступник директора Українського центру соціальної аналітики має намір звернутися з відповідними заявами про скоєний напад до Управління СБУ, органів внутрішніх справ і бюро судово-медичної експертизи.

Зазначимо, у ніч проти 2 лютого невідомі побили головного редактора вінницької газети "Незалежний кур'єр" Сергія Рибаченка. За попередніми даними, це сталося вночі, коли журналіст повертався додому, у дворі багатоповерхівки на проспекті Космонавтів, де живе Рибаченко.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 875 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ