Сб, 2024-04-27, 03:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 1 » Вступ в українську демократію - Time
12:22
Вступ в українську демократію - Time
Інші останні Іноземні видання по-українськи на сайті holosUA.com/
"Результат виборів багато в чому було вирішено торік, коли Юлію Тимошенко, лідера опозиції, була відправлено ​​на 7 років у в'язницю", - пише оглядач Time Саймон Шустер. "Хоч якою болючою була б критика на адресу президента Віктора Януковича, політичні дивіденди всередині країни того варті", - зазначає Шустер.

"Для нього це питання виживання, - каже Вадим Карасьов, політичний аналітик з Києва. - Безумовно, він втратив обличчя в Європі, але, якщо Юлія була б на волі, вона могла б підготувати повстання проти нього".

"За даними про підрахунок голосів на понеділок, Партія регіонів отримала більшість у парламенті, партія Тимошенко посіла друге місце під керівництвом Арсенія Яценюка", - повідомляє видання.

"Опозиція не становить загрози для нас", - заявила Ганна Герман, керівник прес-центру Партії регіонів. Потім вона поїхала вручити подарунок на день народження Борису Колеснікову, заступнику прем'єр-міністра України, і покликала Шустера із собою.

У 1990-х роках Колесніков збив перший мільйон на шоколаді, йдеться в статті. Торік журнал Forbes оцінив його статки в 230 млн доларів. "Розквіт для нього і донецького клану почався, коли Янукович став президентом у 2010 році і почав призначати союзників з рідного регіону на важливі державні посади", - пише автор.

Основну фінансову допомогу Партії регіонів з моменту її створення надає Рінат Ахметов, вугільний магнат з Донецька. Колесніков є одним з його старих друзів. "У ході цих виборів Колесніков відповідав за прозорість голосування. Основним його досягненням стала установка веб-камер на всіх 34 тис дільниць, що коштувало держбюджету 125 млн доларів", - розповідає журналіст.

"Однак навіть за відсутності порушень як голосування може бути чесним, якщо уряд посадив у в'язницю лідера опозиції?" - запитує автор. Колесніков парирує: "Хто дав їй титул лідера опозиції? Часом не Держдепартамент?"

"Я дізнався більше з дебатів Обама - Ромні, ніж із кампаній всіх наших опозиційних партій разом узятих", - стверджує Колесніков. На думку політика, роль олігархів в Україні є копією американської моделі, тільки з відставанням на 100 років.

За його словами, ув'язнення Тимошенко було кроком у правильному напрямку, оскільки дозволило з'явитися новим опозиційним лідерам. "Це як Гуччі і Армані", - каже Колесніков про Тимошенко і "помаранчевих революціонерів". "Вони вийшли з моди. Давайте спробуємо щось, що носять діти, наприклад Дізель".

Партія регіонів сподівається стати чимось на зразок республіканців у Вашингтоні, вважає Шустер. Відмінність полягає в тому, що у Партії регіонів немає суперника - немає демократів для створення конкуренції. Колесніков вважає, що з часом ситуація зміниться.

Переклад InoPressa


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Іноземні видання по-українськи | Переглядів: 999 | Додав: adminA | Теги: Time. Вступ в українську демократію
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ