Чт, 2024-03-28, 13:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Травень » 22 » Вторинне житло Мукачево: що потрібно знати при виборі та купівлі?
19:08
Вторинне житло Мукачево: що потрібно знати при виборі та купівлі?
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Придбання вторинної житлоплощі на українському ринку попри повсюдну появу новобудов, залишається популярним варіантом покращення житлового питання. Це обумовлено можливістю переїзду в придбане житло відразу після підписання документів. Плюс до всього вторинна нерухомість розташовується в престижних міських районах, де забудова новобудов практично не можлива. Також даний сегмент ринку представлений максимальною кількістю варіантів.

Безпека або економія?

Після вибору оптимальних варіантів, перед покупцем постає закономірне питання: залучити до оформлення документів професійного юриста або зайнятися всіма роботами самостійно? Перший варіант актуальний якщо ви абсолютно не розбираєтеся в юридичних тонкощах оформлення договору купівлі-продажу. У другому випадку вам доведеться вивчити безліч пунктів чинного законодавства, а також підготувати значний пакет документів.

Незалежно від обраного варіанту, шукати квартири Мукачево зручно на спеціалізованому сайті. Тут запущена унікальна програма перевірених оголошень, які гарантують стовідсоткову безпеку здійснення операцій. Такі пропозиції доповнені панорамними знімками, зробленими інспектором сайту, який побував особисто у квартирі c метою перевірки її реального стану та документів, наявних у власника.

Оглядаємо житлові приміщення

Перед укладанням основної угоди важливо досконально вивчити кожну кімнату у квартирі. Технічна перевірка нерухомості в Мукачево має на увазі вивчення наступних моментів:

  • Стану поверхні підлоги. Якщо на підлозі паркет він не повинен скрипіти, якщо це плитка, то вона повинна бути надійно приклеєна, якщо бетонна стяжка, то неприпустима наявність тріщин.
  • Поверхні стін повинні бути рівними без явних дефектів. Адже на рівну поверхню простіше наклеїти нові шпалери, ніж займатися штукатуркою.
  • Не повинно бути видимих дефектів на стелі. Якщо стельова поверхня покрита свіжою фарбою не виключено, що це спроба продавця усунути недоліки після недавнього затоплення.
  • Неприпустима наявність слідів вогкості в кутах, а також у ванній кімнаті та туалеті. Позбутися від грибка та цвілі навіть після капітального ремонту досить проблематично.
  • Приділіть увагу стану вхідних та балконних дверей, а також вікон. Важливо розуміти, що їх заміна обійдеться досить дорого.

Не забудьте перевірити стан під'їзду. Якщо при вході вас зустрічають змальовані стіни, а також недопалки та пляшки на підлозі, то доведеться жити з неблагопристойними сусідами, що будуть докучати.

Цивілізований торг завжди доречний

Таке поняття як торг, виникла з однієї простої причини: дуже рідка ціна, на яку розраховує продавець збігається з сумою грошей виділеної покупцем на придбання нерухомості. Часто така розбіжність може бути істотною, але зазвичай поняття ціноутворення, зацікавлених в угоді сторін, збігаються. Хоча при виявленні всіляких дефектів, розраховувати на певну знижку можна. Зазвичай покупцеві та продавцеві вдається прийти до взаємної згоди.

Якщо ж продавець не йде на поступки, навмисно завищуючи вартість житла, без явних на те причин, то співпрацювати з неадекватною людиною безглуздо. Краще пошукати адекватного власника квартири в Мукачево що розуміє особливості ринку. Нерідка через небажання власників житла йти на поступку їх квартири продаються місяцями, а часто й роками.

Документальна частина питання

Перевірка документів на нерухоме майно є невід'ємною частиною підписання угоди. Покупець в обов'язковому порядку повинен перевірити:

  • Технічний план квартири, виданий БТІ. Це дозволить дізнатися про незаконне перепланування.
  • Виписку з Єдиного реєстру державних майнових прав. Це дозволить з'ясувати відсутність або наявність обтяжень на нерухомість.
  • Згода співвласників нерухомості якщо квартирою володіє відразу кілька людей.
  • Дозвіл на проведення угоди опікунських органів якщо у квартирі зареєстровані неповнолітні діти.
  • Згода одного з подружжя якщо нерухомість була придбана в законному шлюбі.
  • Інша супутня угоді документація, починаючи дарчим та закінчуючи правом вступу в спадок якщо нерухомість отримана в дар або в спадщину.

З боку покупця буде потрібно мати при собі посвідчення особи, код платника податків та рахунок в банку, з якого буде списана обумовлена заздалегідь сума грошей. Також можна відкрити банківський осередок, де залишити необхідну грошову суму. Це дозволить забезпечити безпеку зацікавлених сторін. Важливо щоб при підписанні документів був присутній нотаріус або представник юридичної контори. Переказувати гроші можна тільки після того, як всі зацікавлені сторони залишили свої автографи в договорі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1039 | Додав: admin | Теги: житло, Купівля, Мукачево, вторинне
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ