Пт, 2024-04-26, 19:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Квітень » 12 » Вулиці, якими має пройти марш опозиції у Харкові, тролейбусами перекривають
11:59
Вулиці, якими має пройти марш опозиції у Харкові, тролейбусами перекривають
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Місцева влада Харкова перекрила міст, через який має пройти сьогоднішній марш опозиційних сил в рамках акції "Вставай, Україно!". Про це на своїй сторінці у Facebook написав свободівець Олександр Аронець. "У Харкові, де о 14.00 має розпочатись акція "Вставай, Україно", влада з самого ранку готується. Перекрила міст, по якому має рухатись колона. Також на шляху, вулицю Руднєва перекрито тролейбусами. Чому їм так страшно?" – повідомив він.

Як повідомлялося, 11 квітня Харківський окружний адміністративний суд задовольнив позов Харківської міськради з вимогою заборонити марш та мітинг в рамках загальнонаціональної акції "Вставай, Україно!", запланований у Харкові на 12 квітня.

Водночас у "Батьківщині" заявили, що марш відбудеться, як і заплановано.

Як відомо, в межах всеукраїнської акції "Вставай, Україно!", опозиція провела мітинги у Вінниці, Ужгороді, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Чернівцях, Житомирі, Києві, Луцьку та Рівному.

"Свобода": перевізників лякають "братками" і "Беркутом" на підступах до Харкова

Партія "Свобода" заявляє, що в Чернігівській області ДАІ зупиняє автобуси, в яких активісти їдуть до Харкова на акцію опозиції "Вставай, Україно!", і погрожує водіям позбавленням ліцензій на перевезення і водійських прав. Про це йдеться в офіційному повідомленні ВО "Свобода".

Зокрема, як стверджують у партії, "12 квітня на виїзді з Прилуцького району Чернігівської області старший інспектор Прилуцького управління ДАІ капітан Андрій Кизим особисто контролює автодорогу, щоб не пропускати жодного пасажирського автобуса в Харків, де відбудеться акція "Вставай, Україно!". Цей офіцер є відповідальним в місцевому управлінні Державтоінспекції за роботу з перевізниками. Саме він напередодні займався залякуванням водіїв, погрожуючи їм позбавленням ліцензій на перевезення і водійських прав".

Так, за даними "Свободи", з самого ранку капітан Кизим зупинив автобус, яким до Харкова їхали активісти з Чернігова. "Даїшник заявив водієві, що повз нього той не проїде, нехай "хоч по полях" його об'їжджає. Також Андрій Кизим зазначив: якщо водієві якось і вдасться довезти активістів до Полтави, то далі він вже точно не проїде, адже там учасників акції протесту очікують "братки" і бійці спецпідрозділу "Беркут", - зазначили в опозиції. Після цих залякувань перевізник був змушений повертатися до Чернігова, а активісти вирушили до Харкова попутним транспортом, розповіли в "Свободі". При цьому в партії додали, що "напередодні ДАІ залякувала перевізників по всій Чернігівщині".

За даними "Свободи", водії пасажирського автотранспорту зазначають, що так серйозно їх залякують вперше. "Якщо раніше перевізників просто обдзвонювали, то тепер зібрали всіх разом і проводили "виховну бесіду". Водіям говорили, що вони назавжди залишаться без ліцензій на перевезення і прав на водіння транспорту", - наголошується в повідомленні.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 826 | Додав: adminA | Теги: марш опозиції, вулиці, харків, тролейбуси
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ