Сб, 2024-04-27, 18:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2024 » Лютий » 18 » З делегацією Палати представників Конгресу США зустрівся глава держави
10:26
З делегацією Палати представників Конгресу США зустрівся глава держави
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

На полях Мюнхенської конференції з питань безпеки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із делегацією членів Палати представників Конгресу США від Республіканської та Демократичної партій. Про це йдеться на сайті Президента України.

У заході взяли участь: голова Постійного спеціального комітету Палати представників з питань розвідки Майк Тернер (Республіканська партія), лідер демократичної меншості в Палаті представників Хакім Джеффріс, почесний спікер Палати представників Ненсі Пелосі (Демократична партія), члени Палати представників від Республіканської партії Джо Вілсон, Бретт Гатрі, Енн Вагнер, Ніл Данн, Браян Фіцпатрік, Клаудія Тенні та від Демократичної партії – Джеральд Конноллі, Адам Сміт, Грегорі Мікс, Джим Гаймс, Брендан Бойл, Дональд Норкросс, Джейсон Кроу, Майкі Шеріл, Вероніка Ескобар.

Глава держави подякував усьому американському народові, Президенту США Джозефу Байдену та обом партіям Конгресу за підтримку України.

«Ми вдячні за всебічну допомогу – військову, фінансову. Також за прихисток і тепле ставлення до наших громадян, які були змушені залишити свій рідний дім через це криваве вторгнення путіна», – сказав Володимир Зеленський.

Президент висловив сподівання на ухвалення Палатою представників рішень, що забезпечать подальшу необхідну підтримку України з боку США в протистоянні повномасштабній агресії рф.

«Ми розраховуємо на вас, і я сподіваюся, що в нас будуть позитивні результати. Тому що ми маємо перемогти в цій війні. І ми повинні зробити це в єдності, захистивши наші спільні цінності», – наголосив Глава держави.

Учасники зустрічі предметно обговорили ситуацію на полі бою в Україні та можливості українських Сил оборони.

Окрему увагу було приділено розвитку оборонних індустрій. Президент України розповів, зокрема, про прогрес у виробництві дронів. Він висловив сподівання на участь американського бізнесу в локалізації в Україні виробництва БПЛА, засобів ППО, артилерійських систем і снарядів.

Володимир Зеленський також поінформував членів Палати представників про економічну ситуацію в Україні. Зокрема, він зауважив, що минулого року зафіксовано зростання ВВП на 5%. Цьому, серед іншого, сприяло й посилення протиповітряної оборони завдяки допомозі США, адже більша захищеність міст спонукає українців повертатися додому з-за кордону, а це стимулює зростання економіки нашої країни.

Глава держави також розповів про те, як Україна забезпечує функціонування «зернового коридору» в Чорному морі для експорту значних обсягів аграрної продукції в різні країни світу.

Раніше повідомлялося, що Глава держави обговорив із засновником однієї з найбільших компаній світу питання відбудови України.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 312 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ