Сб, 2024-04-20, 14:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 21 » З кабельних мереж 11 міст прибрали ТВі
11:51
З кабельних мереж 11 міст прибрали ТВі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Телеканал ТВі заявляє про відключення з кабельних мереж торговельної марки "Тріолан", через що втрачає 200 тисяч телеглядачів. Можливості дивитися ТВі позбавлені жителі 11 міст України. Це, зокрема, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Луганськ, Одеса, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чугуїв.

ТВі звернувся до диспетчерів із проханням пояснити ситуацію та повідомити причини відключення, відповідь була такою: "Цього каналу більше не буде", - повідомляє прес-служба телеканалу.

У повідомленні зазначено, що у відповідь на прохання прокоментувати ситуацію один із представників кабельників повідомив, що йдеться про технічну несправність.

Водночас у ТВі зв'язують цю подію з "тиском, здійснюваним на телеканал".

"Ми допускаємо, що кабельники бояться за свій бізнес, що пов'язано із системним тиском на ТВі з боку силових структур", - наголошує прес-служба.

В свою чергу заступник директора з питань розвитку мережі телеканалу ТВі Олександр Півнюк в прямому ефірі телеканалу повідомив, що інформація про відключення надійшла "дві години тому".

Він розповів, що в "Тріолані" причиною вимкнення телеканалу з пакетної послуги назвали технічні проблеми, але при цьому уточнив, що замість ТВі у користувачів увімкнений телеканал Національного банку "БТБ".

"Коли ми звернулись до керівництва київських операторів - Остапенко Світлани - вона сказала, що іде ремонт обладнання і поки його не відремонтують, ТВі показувати не будуть, замість цього обладнання є для показу іншого каналу. Тобто зараз близько 200 тисяч абонентів отримують сигнал іншого каналу - каналу БТБ", - зазначив він.

Як повідомлялося, 12 липня 2012 року стало відомо про порушення кримінальної справи стосовно керівника телеканалу ТВi Миколи Княжицького. Податкові міліціонери обвинувачують його в несплаті 3 млн грн до бюджету. Княжицький говорить, що суди у цій справі він вже виграв, і він усі податки сплатив. Податкова міліція розпочала перевірку документації телеканалу, хоча голова Державної податкової служби Олександр Клименко ще у квітні підписав наказ про мораторій на перевірки ЗМІ перед виборами.

19 липня прокурор Києва Анатолій Мельник заявив, що цю кримінальну справу не можна трактувати як втручання в роботу ЗМІ.

Президент України Віктор Янукович висловив занепокоєння останніми подіями навколо українських ЗМІ і доручив генеральному прокурору Віктору Пшонці та голові ДПС Клименку перевірити законність порушення кримінальних справ стосовно інтернет-видання LB.ua та телеканалу ТВі.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: кабельних мереж 11 міст, ТВі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ