Пт, 2024-04-19, 21:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 20 » За фактом кривавої ДТП на Рівненщині порушено кримінальну справу
13:05
За фактом кривавої ДТП на Рівненщині порушено кримінальну справу
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

МВС порушило кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася увечері 19 січня під Рівним, в якій загинуло дев'ятеро людей, повідомляють "Українські новини" посилаючись на начальника прес-служби управління ДАІ в Рівненській області Ярослава Мельничука.

Справу порушено за статтею 286 частина 3 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель людей).

За його словами, в мікроавтобусі Volkswagen, який виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажним автомобілем Renault, було 19 осіб - водій і 18 пасажирів-паломників, які поверталися зі святкування Водохреща з Тернопільської області в Рівне.

Водії у ДТП не постраждали, міліція вже взяла свідчення і провела тест на вміст алкоголю в крові. За попередніми даними, водій мікроавтобуса був тверезий, але не зумів вибрати безпечну швидкість руху, машину на засніженій дорозі занесло і вона виїхала на зустрічну смугу.

Водночас, як повідомили виданню "Рівне вечірнє" неофіційні джерела в МВС, перевізник, якому належить маршрутка, що розбилася в ДТП, був позбавлений права на пасажирські перевезення ще в березні минулого року.

Нагадаємо, що поблизу села Велика Омеляна Рівненського району сталося зіткнення мікроавтобуса Volkswagen, який перевозив 18 пасажирів, з них 9 дітей, та вантажного автомобіля Renault. У маршрутці до Рівного їхали прочани. Вони поверталися від джерела святої Анни на Тернопільщині, куди їздили відзначати Водохреща.

Зазначимо, що місяць тому поблизу Луганська перекинулося маршрутне таксі, що прямувало за маршрутом Луганськ - Алчевськ. В результаті аварії постраждали 7 осіб.

Аварія сталася опівдні. У салоні "Газелі" перебувало більш як десять пасажирів. Трьох з травмами - у тяжкому і середньому стані госпіталізували, ще чотирьом медики надали допомогу на місці.

21 липня на Рівненщині перевернувся автобус "Неоплан", що здійснював міжнародний рейс "Трір (Німеччина) - Кіровоград". У катастрофі загинула 1 жінка і постраждали 11 осіб, серед них були іноземці.

У лікарні залишається 8 осіб, постраждалих у ДТП, з яких 6 дітей

Станом на ранок п'ятниці в лікарні залишаються 8 осіб, які постраждали напередодні в ДТП поблизу Рівного, з них 6 дітей, повідомляє "Інтерфакс-Україна" , посилаючись на прес-службу МНС України в Рівненській області.

Стан постраждалих середній і тяжкий.

За даними МНС, в маршрутці перебувало 17 пасажирів Volkswagen, серед них 7 дітей, одна дитина, 2001 р.н., загинула на місці. Всі жителі Рівненської області.

У МНС також підкреслили, що водії маршрутки і вантажівки Renault не потерпіли.

За даними прес-служби управління ДАІ МВС України в Рівненській області, серед постраждалих, які перебувають у лікарні, - 6 дітей у віці від 10 до 15 років.

Причина аварії з'ясовується.

За попередніми даними правоохоронних органів, водій мікроавтобуса не впорався з керуванням, через що маршрутку винесло на зустрічну смугу.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: За фактом кривавої ДТП на Рівненщин
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ