Чт, 2024-04-25, 01:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 21 » За сім мільйонів доларів Мадонна насолоджувала слух російських олігархів
15:11
За сім мільйонів доларів Мадонна насолоджувала слух російських олігархів
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Популярна виконавиця Мадонна під час російських гастролей на кілька годин запізнилася на власний концерт у Москві. Як виявилося, виступити вчасно їй завадила приватна вечірка на Рубльовці, де поп-діва ублажала слух російських олігархів.

На тлі інших зірок Мадонна не відрізняється пунктуальністю і її шоу часто починаються з запізненням. Тим, хто прийшов на її концерт довелося прочекати близько трьох годин в задушливому залі столичного "Олімпійського", щоб все ж побачити виступ співачки.

Як виявилося, світова знаменитість, що полюбляэ виступати зі сцени за рівноправність, свободу і права "скривджених і пригноблених", не проти пожертвувати своїми шанувальниками заради заробітку. В "Олімпійський" Мадонна запізнилася, затримавшись на корпоративі у одного з мешканців підмосковної елітної Рубльовки. Західна поп-діва насолоджувала слух російських олігархів на приватній вечірці в елітному селищі CottonWay на Рубльово-Успенському шосе. За інформацією Дней.Ру, сума гонорару за такий виступ склала сім мільйонів доларів.

"Якби це (запізнення) сталося з нашими артистами - розірвали б в пух і прах", - прокоментував таку поведінку співачки відомий продюсер Йосип Пригожин. За його словами, співачка проявила даний неповага до своїх шанувальників. "Максимальна затримка концерту з якихось причин може бути 15 хвилин, ну півгодини від сили",-розповів він.

Крім того, Пригожин розкритикував Мадонну за її виступ на підтримку учасниць групи Pussy Riot. "Люди прийшли в" Олімпійський ", в задусі чекали три години, щоб почути" Звільніть Pussy Riot "? Вона наплювала на закони країни, на існуючі правила", - впевнений продюсер.

Мадонна під час концерту в Москві, який розпочався ввечері у вівторок, 7 серпня, в спорткомплексі "Олімпійський", виголосила промову на підтримку заарештованих учасниць російської панк-групи Pussy Riot

Можна сказати, що російський "чес" для Мадонни пройшов вдало: скандальний піар на темі "панк-молебню", солідний гонорар за VIP-корпоратив і саме шоу. За те, що Мадонна таки виступила перед шанувальниками в "Олімпійському", вона отримала чотири мільйони доларів, у той час як в інших країнах Східної Європи вона заробляє на концерті близько одного мільйона доларів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 937 | Додав: abel | Теги: російські олігархи, мадонна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ