Пт, 2024-04-26, 13:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 14 » Заборонили матюкатися на сцені у Бєларусі гурту "Ленінград", а шведському "Мардуку" - виступати
14:03
Заборонили матюкатися на сцені у Бєларусі гурту "Ленінград", а шведському "Мардуку" - виступати
Інші останні Навіны Беларусі на сайті holosUA.com/

Генеральна прокуратура Бєларусі винесла попередження організаторам концерту та учасникам російської групи "Ленінград" про неприпустимість нецензурної лайки під час виступів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Організатори концерту та учасники одіозної російської групи "Ленінград" попереджені про відповідальність за використання під час своїх концертів у Мінську нецензурної лайки", - повідомив на брифінгу в понеділок в Мінську начальник управління з нагляду за виконанням законодавства та законних правових актів Генеральної прокуратури Бєларусі Павло Родіонов.

Він також поінформував, що Генпрокуратура Бєларусі заборонила проведення в Мінську концерту шведської групи "Мардук", яка "проповідує сатанізм і явне нехтування християнськими цінностями".

Родіонов зазначив, що "організатори концерту російського гурту погодилися провести бесіди про неприпустимість використання нецензурної лайки під час концерту в Мінську, вони усвідомлюють відповідальність за використання відвертого мату і хамства в цивілізованому суспільстві". При цьому він підкреслив, що, згідно з бєларуським законодавством, ненормативна лексика в громадських місцях класифікується як хуліганство. За дане правопорушення притягають до адміністративної відповідальності.

Торкаючись ситуації з забороною в Мінську концерту шведської групи "Мардук", Павло Родіонов підкреслив, що "їх так звана "творчість" демонструє зневагу до християнських цінностей, наругу над Господом в текстах, символіці і назвах альбомів". "Цього допустити не можна", - підкреслив офіційний представник Генпрокуратури, додавши при цьому, що "наші дії носять цивілізований, заборонний характер".

Родіонов повідомив, що Генпрокуратура Бєларусі займається "ще однією групою -" Агонія Христа", яка також планує приїхати в країну з концертами.

Відзначаючи необхідність контролю з боку правоохоронних органів за так званими "деструктивними музичними гуртами", які приїжджають до Бєларусії, Павло Родіонов зазначив, що "якщо не проводити такого контролю, в перспективі можна отримати негативні наслідки".

Генпрокуратура також попередила Комітет з культури Мінськміськвиконкому "про необхідність належного контролю за проведенням подібних заходів".

Нагадаємо, що виступ гурту "Тартак" 17 травня в рамках цьогорічних Днів студентської культури у польському місті Люблін скасували через пісні гурту про УПА.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Навіны Беларусі | Переглядів: 1067 | Додав: adminA | Теги: Ленінград, Бєларусі, матюкатися, шведському Мардуку - виступати
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ