Ср, 2024-04-24, 03:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Серпень » 25 » Загострюється ситуація на Маріупольському і Луганському напрямах. ВІДЕО
20:03
Загострюється ситуація на Маріупольському і Луганському напрямах. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За попередньою інформацією, двоє українських військовослужбовців загинуло і троє дістали поранення внаслідок обстрілу позицій сил АТО під Маріуполем.

Про це у вівторок, 25 серпня, на брифінгу заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

"Сьогодні вночі, близько о пів на першу, ворог розпочав обстріл наших позицій, які розташовані під Маріуполем... За попередньою інформацією, внаслідок цього обстрілу двоє наших бійців загинули і троє зазнали поранень", - сказав Мотузяник.

За його словами, ворог ударив по позиціях сил АТО в районі населених пунктів Лебединське і Сопине.

При цьому Мотузянік зазначив, що найгарячішою точкою було сел. Новотроїцьке, що на схід від Докучаєвська. Вранці противник провів короткотривалий, але потужний обстріл український позицій з БМП та гранатометів.

Також короткотривалі провокації ворога відбулися біля Гранітного та Широкиного. Важке озброєння НЗФ не застосовувалося. В районі Старогнатівки вперше за кілька тижнів вчора було спокійно.

У с. Володарське на вулиці стався вибух, внаслідок чого загинув чотирирічний хлопчик, ще троє дітей було поранено. У ході встановлення обставин трагедії в будинку матері загиблої дитини вилучено гранату від ручного протитанкового гранатомета.

За даними інформаційно-аналітичного центру РНБО, в районі Світлодарська і Горлівки вчора було досить спокійно.

Протягом дня у Луганському, Майорську, Кіровому та Новгородському відбулося кілька перестрілок, всі – в темну пору доби.

На ділянці фронту від Горлівки до Донецька кілька ворожих провокацій відбулося на схід від залізниці Костянтинівка – Ясинувата.

В районі Донецька обстановка незмінно найважча. Незважаючи на те, що противник значно рідше застосовує важке озброєння, перестрілки на передньому краї тривають практично безперервно. Окрім цього, під ворожий вогонь ворожих гармат і мінометів потрапили житлові квартали Авдіївки та Красногорівки.

На південь від Донецька вчора бойові дії не велися.

Тим часом погіршується обстановка на Луганському напрямку. Вчора противник обстріляв з гранатометів та мінометів наші оборонні укріплення біля Станиці Луганської та Щастя. Вогонь вівся у темну пору доби.

Значно активізувалися бої біля Бахмутської траси. Поблизу Новотошківського та Трьохізбенки вперше за довгий час відбувся ворожий артобстріл. Також неспокійно було у Кримському та Нижньому. Міномети та артилерія ворога зосереджені на передовій та активно застосовуються як вдень, так і вночі.

На стику Луганської і Донецької областей кілька ворожих провокацій відбулося поблизу Троїцького та Санжарівки. Вогонь противника вівся з південно-західного напрямку, при цьому важке озброєння НЗФ не застосовувалося.

Раніше в штабі АТО повідомляли, що наприкінці доби 24 серпня бойовики кілька разів застосовували озброєння калібру понад 100 міліметрів, в цілому порушили режим припинення вогню 77 разів. Крім того, в прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації відзначили, що вогнева агресія бойовиків в Луганській області за минулу добу дещо знизилася.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1030 | Додав: adminA | Теги: Луганський напрям, Маріупольський, ситуація
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ