Чт, 2024-04-25, 07:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 27 » Зайві бюлетені і втрата печаток зроблять вибори нелегітимними, попереджає Тимошенко
15:05
Зайві бюлетені і втрата печаток зроблять вибори нелегітимними, попереджає Тимошенко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

 Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що влада почала застосовувати технологію незаконного виготовлення бюлетенів за "харківським сценарієм" у Хмельницькій та Івано-Франківській областях. Про це повідомляє офіційний сайт Юлії Тимошенко.

"Те ж саме відбулося вчора в Хмельницькій області, один в один. Те ж саме партія "Свобода" заявила про Івано-Франківську область, знайшли 190 тисяч віддрукованих бюлетенів... Це технологія, причому вже зовсім інша, коли скриньки будуть упаковані бюлетенями, там вже буде все проставлено заздалегідь до виборів, будуть зроблені протоколи", - заявила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" також звернула увагу на те, що до Міністерства внутрішніх справ почали надходити сотні заяв про втрату печаток дільничних і територіальних виборчих комісій. "Партія регіонів там, де вона не має дільничної або територіальної комісії та печатки, пише зараз у Міністерство внутрішніх справ заяву про те, що втрачено печатку, і їм видають дублікат. Це коло замкнулося", - пояснила вона.

За її словами, враховуючи масові факти підготовки до фальсифікації результатів місцевих виборів, такі вибори треба не визнавати. "Ці вибори зараз потрібно скасовувати і переносити. І робити так, щоб під наглядом у тому числі ОБСЄ, світової спільноти, під наглядом усіх громадських інституцій України просто розпочати це спочатку – з закону, який не буде вибори робити сфальшованими ще до їх проведення, свободи засобів масової інформації, з реального друку бюлетенів", – припустила лідер "Батьківщини". "По всій країні проводиться ця брудна технологія, і немає в цьому ніяких сумнівів", – сказала Тимошенко.

Як повідомлялося раніше, політичні експерти дійшли висновку, що українці здебільшого приховують під час опитування, що голосуватимуть за опозицію. Вони також спрогнозували результати харківських виборів. А от екзит-поли на місцевих виборах скасували: не вистачає коштів.

Тимошенко не визнає виборів узагалі і вірить, що українці можуть захистити себе гідно і професійно

Водночас Тимошенко обіцяє теперішній владі не визнавати результатів місцевих виборів і чинити реальний і професійний опір чинному режиму, передає УНІАН.

Зокрема, вона нагадала, що ще місяць тому була заява 9 опозиційних партій, де були перераховані всі чинники фальсифікацій на місцевих виборах. Тоді опозиційними силами було висунуто вимогу до президента усунути всі факти фальсифікацій. У разі ігнорування вимог опозиції, заявила Тимошенко, підписанти звернення попередили про невизнання результатів виборів 31 жовтня, як таких, що відбулися чесно, без будь-якої фальсифікації, демократичним шляхом.

"Мова йде не тільки про Львівську і Київську області, де людей позбавили права обрати ту політичну силу, яку вони найбільше підтримують. Якщо збережеться така ситуація по всій країні, і якщо не буде наведено лад, то, безумовно, наша політична сила не визнає ці вибори, як такі, що відбулися чесно і без фальсифікацій. Думаю, і світ не визнає. Тому що це буде просто незрозуміло для всього українського суспільства", - заявила Тимошенко.

Також вона попередила владу, що опозиція в такому разі вдасться до жорстких методів реагування. "Якщо продовжуватимуться жорсткі, майже терористичні дії проти українського підприємництва, проти українських пенсіонерів, проти студентів, проти всіх. Я, як лідер найбільшої опозиційної партії, закликатиму людей до непокори. Ми підніматимемо людей на реальний опір цьому режиму. Ми робитимемо це професійно. Добре організуємо це. І я думаю, що влада не встоїть, якщо ми з вами зробимо це гідно і професійно", - переконана Тимошенко.

Також екс-прем'єр вважає, що якщо у Франції 3 млн людей протистоять одному маленькому нюансу - збільшенню пенсійного віку з 60 до 62 років, то й українці зможуть показати владі свою невдоволеність її діями.

"Елегантні француженки на шпильках в норкових шубках блокують нафтопереробні заводи. Весь малий і середній бізнес на вулицях. Франція захищає свої права. А у нас? Наш народ, коли його вже загнали під плінтус, здатний захищати свою свободу, свої права і, власне, своє життя? Я хочу вірити, якщо французи, які живуть в 10 разів більш заможно, ніж українці, здатні, то й народ України здатний. А інакше, якщо мовчати і терпіти, де межа цього знущання з суспільства?" - запитала Тимошенко.

Нагадаємо, раніше Тимошенко заявила, що її політична сила не визнає результатів виборів до обласних рад у Київській і Львівській областях, а також у Тернопільську міськраду.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 983 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ