Пт, 2024-04-19, 09:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 15 » Закликає Євросоюз заморозити міжнародні угоди з Україною Ребекка Хармс
12:13
Закликає Євросоюз заморозити міжнародні угоди з Україною Ребекка Хармс
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Європейський Союз має розглянути можливість запровадження санкцій щодо осіб, причетних до згортання демократії в Україні. Про це заявила депутат Європарламенту Ребекка Хармс, передає "Тиждень".

Вона зазначила, що ставлення до екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка викликає все більше стурбованості.

"Євросоюз та Світова організація торгівлі повинні посилити тиск і заморозити міжнародні угоди з Україною, які зараз обговорюються. Ми також повинні розглянути питання про подальші можливі санкції, зокрема відмову у візі тим, хто намагається підірвати демократичний розвиток України задля власної політичної користі", - заявила Хармс.

Вона підкреслила, що дії української влади щодо лідерів опозиції повинні мати наслідки.

"В контексті заяв заступника генпрокурора, я звернулася до Єврокомісії, щоб з’ясувати, як вона розцінює поточні погані новини з України та якої стратегії дотримується. Виходячи з цієї відповіді, наша група буде вирішувати, як діяти далі. Але саме передвиборний період - дуже важливий. І потім дебатувати в Європарламенті вже може бути запізно", - зазначила депутат.

Хармс повідомила, що, якщо змін не буде, вона навряд чи сприйматиме майбутні парламентські вибори як вільні та демократичні.

Хармс розповіла про ставлення до рішення української ЦВК щодо відмови в реєстрації кандидатами на парламентських виборах Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

"Рішення щодо відмови в реєстрації кандидатами осіб, які засуджені судом, на жаль, є логічним. Справжня, глибинна проблема полягає в тому, що суди видаються політично мотивованими. Стратегія президента Віктора Януковича та уряду Миколи Азарова щодо боротьби з політичними опонентами шляхом їхніх арештів та присудження довгих термінів ув’язнення головним опозиційним політикам є вкрай проблемною та свідчить про зловживання юридичними процедурами задля подальшого послаблення політичної опозиції", - заявила Хармс.

У червні цього року Ребекка Хармс наполягала на незалежній перевірці Євросоюзом матеріалів кримінальної справи щодо Юлії Тимошенко. Про це вона заявила на прес-конференції у Києві.

"Я наполягатиму, щоб Євросоюз видав наказ перевірити всі документи, які стосуються справи Тимошенко", - підкреслила вона.

"Що стосується газових договорів і ув'язнення Юлії Тимошенко, то ці звинувачення абсурдні, бо ці договори аналогічні договорам, які російський "Газпром" підписав з іншими країнами, наприклад, з Німеччиною, але ж ніхто не додумався до того, щоб засудити німецького канцлера", - зауважила Ребекка Хармс.

Також нагадаємо, 9 серпня перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що на Юлію Тимошенко під час її утримання в колонії завели ще одну справу - за заподіяння тілесних ушкоджень працівнику колонії.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: Євросоюз, Ребекка Хармс, угоди з Україною
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ