Пт, 2024-04-19, 12:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 5 » Затримали другого кілера, який вбив директора ТЦ "4Room" і двох його охоронців - бійців "Титан"
19:08
Затримали другого кілера, який вбив директора ТЦ "4Room" і двох його охоронців - бійців "Титан"
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Міліція затримала другого кілера, що стріляв у директора київського торгового центру "4room" і його охорону. Правоохоронці підозрюють у замовленні цього вбивства кримінального авторитета з Російської Федерації, відомого під ім'ям Міраб. Про це повідомив у понеділок на прес-конференції в Києві міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.
"Вчора нам вдалося затримати другого кілера на території Житомирської області", - розповів міністр, передає "Інтерфакс-Україна".

Також, за його словами, затримано співмешканку цієї людини, яка брала участь у підготовці злочину. Обидва кілери - вірмени за національністю.

Також Луценко наголосив, що вилучені речові докази і отримана оперативниками інформація свідчать, що замовником злочину міг росіянин, відомий кримінальний авторитет Міраб, а мотивом убивства директора ТЦ "4Room" стали "бізнес-розборки".

Наразі група співробітників ГУБОЗ МВС України виїхала до Росії для отримання інформації про злодія в законі і його роль у скоєнні цього злочину.

Крім того, міністр повідомив, що під час перестрілки постраждав ще один громадянин - випадковий перехожий, житель Макарівського району Київської області. Він був госпіталізований з вогнепальним пораненням.

Як повідомлялося, 2 жовтня в результаті стрілянини в ТЦ "4Room" на Окружній дорозі столиці директор центру помер в лікарні від кульових поранень, заподіяних йому невідомим. Два охоронці директора - співробітники спецпідрозділу "Титан" Державної служби охорони МВС України загинули на місці.

Один із кілерів, які стріляли в торговому центрі "4Room" помер у лікарні в суботу від вогнепальних поранень і травм, отриманих у ДТП.

Серед іншого Луценко повідомив, що іноземні злодії у законі прагнуть контролювати Україну.

"МВС відчуває активізацію закордонних спроб встановити контроль над злодійським життям в Україні, в тому числі через контакти з раніше знайомими по злочинній діяльності українськими громадянами й присиланням сюди спеціальних груп по реалізації своїх злочинних заходів", - поскаржився міністр.

"МВС в змозі контролювати ситуацію, у змозі забезпечити невідворотне покарання кожному з тих, хто намагається активізувати кримінальні виклики, щодо українських громадян", - запевнив він.

Також Луценко називає безпідставними заяви про те, що до України повертаються "криваві 90-і", замовні вбивства із застосуванням вогнепальної зброї.

"Будь-які слова про безпорадність міліції, про хаос на вулицях та повернення кривавих 90-х не мають під собою ніяких підстав", - заявив міністр.

При цьому він наголосив, що "в жодному підручнику для міліційних вишів немає науки про те, як можна профілактирувати замовне вбивство".

"Це не провина міліції, що існують громадяни України або не України, які йдуть на замовне вбивство. Наше завдання їх ловити, направляти в ізолятори, а потім пакувати у в'язницю. З цим завданням ми справлялися, і справлятимемося надалі", - сказав Луценко.

"В нас не буде вора в законі до кінця цього року, максимум до першого кварталу наступного і в нас абсолютна більшість злочинів в рази менша, ніж в 90-ті, до яких вороття немає ні в кримінальному, ні в політичному сенсі слова, тим більше, що ці речі дуже зв’язані", - запевнив міністр.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1352 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ