Чт, 2024-03-28, 14:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 15 » Затримано банду жінок, що ґвалтували чоловіків у Зімбабве
11:48
Затримано банду жінок, що ґвалтували чоловіків у Зімбабве
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Поліція африканської держави Зімбабве вийшла на слід загадкової і невловимої банди гвалтівниць, які нападали на чоловіків і здійснювали сексуальні злочини. Зловмисниці діяли в ритуальних цілях, а їх здобиччю ставало чоловіче сім'я. Жертв вони вишукували серед самотніх чоловіків на автотрасі, яких погоджувалися підвезти до потрібного місця, інформує NEWSru.com.

За підозрою в причетності до серії групових згвалтувань поліція міста Гверу заарештувала минулої неділі трьох жінок. При обшуку в їхньому автомобілі було знайдено 31 використаний презерватив.

За попередніми даними, збоченками є 24-річна Розмарі Чаквізіра, 26-річна Софі Ноквара і 24-річна Нетсаі Ноквара.

Самі заарештовані пояснюють дивну знахідку в їх транспортному засобі тим, що вони нібито займаються проституцією. Причому у дівчат такий щільний робочий графік, що вони, мовляв, просто не встигають викидати використані гумові вироби.

У четвер підозрюваних доставили в столицю Зімбабве - місто Хараре. Там пройдуть процедури впізнання. За даними поліції, за два роки банда жінок згвалтувала понад десять осіб, причому однією з жертв став правоохоронець. Інших жертв поліція розраховує знайти в майбутньому за допомогою зразків сперми, вилученої зі знайдених презервативів.

За розповідями потерпілих, злочинниці зазвичай самі пропонували підвезти їх "автостопом", так як їм, нібито, по дорозі. В автомобілі черговій жертві зазвичай пропонували випити напій з підмішаним снодійним препаратом. Після цього чоловік, що став напівнепритомним, піддавався нарузі. В інших випадках зловмисниці діяли грубіше - під загрозою пістолета вони змушували попутника йти з ними в квартиру, де його так само гвалтували.

Закінчувалися ці знущання приблизно однаково. Забезпечених чоловіків грабували і викидали на узбіччі дороги в безлюдному місці.

До речі, на волі у заарештованих могли залишитися спільники. Відомо, що в деяких випадках в згвалтуванні брали участь чотири жінки, за кермом їх автомобіля знаходився якийсь чоловік.

Мотиви злочинниць до кінця не відомі, однак експерти припускають, що "мисливця за спермою" керувалися ритуальними цілями. В африканському суспільстві поширений стереотип, згідно з яким сперма здатна не тільки давати життя, запліднюючи яйцеклітину, але також приносити удачу в бізнесі. "Багато хто вважає, що сперма приносить удачу", - говорить професор соціології з університету Зімбабве Уотч Рупаранганда.

Попит на сперму у чаклунів і забобонних громадян настільки великий, що її навіть вигідно відправляти на експорт.

Наприклад, у сусідній Південно-Африканській Республіці за наповнений чоловічим сім'ям презерватив можна виручити 400 доларів США.

До речі, вийти на слід банди гвалтівниць допоміг випадок. Головні докази були виявлені після того, як залицяльник Софі Ноквари збив пішохода, керуючи її червоним автомобілем Chevrolet Aveo. Причому поліцейські звернули увагу, що три з 31 знайденого презерватива були заповнені спермою приблизно на половину.

Незабаром на місці ДТП зі смертельним результатом з'явилася кримінальна трійця. Жінки стали просити поліцейських дозволити їм забрати якісь особисті речі з багажника. Це викликало ще більші підозри, оскільки саме там і були знайдені презервативи зі спермою.

Відомо, що Софі Ноквара і Розмарі Чаквізіра проживають у сусідніх будинках в районі Мкоба в місті Гверу. Однак при обшуку там нічого підозрілого не виявлено.

Сусід заарештованих начебто підтвердив версію жінок про те, що вони всього лише путани-трудоголіки. "Ці три жінки дуже популярні в Гверу і всі знають, що вони" нічні леді ", - сказав місцевий житель. Він також додав, що Софі і Розмарі живуть на широку ногу і в грошах потреби не відчувають.

За розповідями жителів, Софі не так давно продала автомомобіль Mazda 626, після чого і пересіла на Chevrolet. У нічних клубах Мкоби її знають під прізвиськом Тинди.

На особистій сторінці порталу Facebook Софі визначає свій сімейний статус як "в розлученні". А джерела The New Zimbabwe стверджують, що раніше вона була заміжня за продавцем алмазів з Мутаре. Від нього Ноквара народила дочку, а після розпаду сім'ї молода мати перебралася в Гверу.

Нагадаємо, що поліція держави Папуа - Нова Гвінея шукає більше десяти зловмисниць, яких підозрюють в груповому зґвалтуванні неповнолітнього хлопця. При цьому збоченки загрожували підліткові кухонними ножами.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 880 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ