Сб, 2024-04-27, 03:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 7 » Збірна Франції познущалася над командою України на "Донбас Арені". ВІДЕО
13:11
Збірна Франції познущалася над командою України на "Донбас Арені". ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Повним провалом команди Олега Блохіна завершився вчора в Донецьку, на "Донбас Арені", товариський поєдинок українців з національною збірною Франції. Підопічні Лорана Блана в невимушеному стилі розгромили "жовто-синіх", принизивши їх перед власними вболівальниками.

Україна - Франція 1:4

Голи: Тимощук, 53 - Гамейро, 58, Мартен, 87, 91, Кабул, 89

Україна: П'ятов, Шевчук, Кучер (Хачеріді, 33), Іщенко, Кобін, Тимощук, Ротань, Назаренко (Кожанов, 62), Гусєв (Худоб'як, 74), Девіч (Селезньов, 69), Воронін (Мілевський, 60)

Франція: Манданда, Евра, Кабул, Сахо (Абідаль, 76), Ревейєр, Кабай (Мартен, 76), Мвіла, Матуіді (Діабі, 76), Менез (Малуда, 65), Ремі (Рібері, 65), Гамейро (Бензема, 65)

- Блохін привітав футболістів з відпусткою, але попередив, що когось може більше і не викликати

Гнітюче враження справила гра підопічних Олега Блохіна. Півтора тайму матч проходив практично без моментів через те, що в складах обох команд не знайшлося гравців, здатних налагодити комбінаційну гру. Суперники, попри те, все ж примудрилися по разу відзначитися, але в обох випадках голи стали результатами індивідуальних помилок (Манданда та Іщенко), а не командних дій.

Ані осмислених дій, ані якихось награних комбінацій у діях українців цього вечора не спостерігалося. Опорні півзахисники займалися більше оборонними діями, що досить непогано та доволі довго в них виходило, але в атаці не досягли успіху. Захисники також не обтяжувала себе спробами почати атаку точним пасом, обмежуючись довгими передачами в боротьбу або відкидками під винос голкіперу.

Але якщо до 65-ї хвилини матчу подібні дії особливими прикрощами для оборони України не позначилися, то щойно на полі стали з'являтися основні гравці "Ле Бльо", після чого команда гостей, замість збірної футболістів французьких клубів, розбавлених Патрісом Евра, Йонесом Кабулом і Жеремі Менезом, поступово набрала подоби основного складу, "синьо-жовті" посипалися.

Українці полишили спроби навіть намагатися зачепитися за центр поля і, під свист трибун, взялися хвилини з 75-ї грати на відбій, сподіваючись, мабуть, утримати нічийний рахунок. Тим більше, що Мілевський з Селезньовим, які вийшли на заміну, такій грі сприяли, вміло розчинившись на полі.

Початок розгрому поклав Андрій П'ятов, проспавши удар метрів з 25-30 одного з кількох дебютантів французької команди Мартена. Через дві хвилини той-таки П'ятов, який не встиг, очевидячки, отямитися від попередньої помилки, не вийшов на подачу з кутового, дозволивши ще одному дебютантові - Кабулу - з лінії воротарського загнати м'яч у сітку.

Остаточний рахунок оформити допоміг Євген Хачеріді, який заходився боротися з м'ячем і програв. Рібері тут-таки обіграв його і відпасував на Бензема, той у свою чергу на Мартена, удар якого був бездоганний.

Отак за кілька хвилин французи повністю декласували збірну України. А Блохіну напевно доведеться тепер ретельніше шукати посилення для збірної, хоч він і каже, що обмежений у резервах.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 885 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ