Чт, 2024-03-28, 13:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Серпень » 29 » Збірна України з пляжного футболу вперше в історії стала чемпіоном Євроліги
08:10
Збірна України з пляжного футболу вперше в історії стала чемпіоном Євроліги
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Збірна України з пляжного футболу стала переможцем Євроліги - найпрестижнішого європейського турніру для збірних, який проходить під егідою УЄФА, пише УНІАН.

Турнір серед команд Дивізіону А, в якому брали участь 12 команд, розпочався 1 липня. За підсумками перших трьох етапів команда Сергія Кучеренка вийшла до Суперфіналу за участю восьми команд, який проходив 25-28 серпня в італійській Катанії.

У рамках своєї суперфінальної групи Україна перемогла Бєларусь (5:4), Іспанію (7:5) і Німеччину (4:1). Перше місце в квартеті дозволило українцям вийти до фіналу, де вони сьогодні перемогли Португалію з рахунком 2:1.

Рахунок в матчі на 8-ій мінтуе відкрив Джордан Сантос, після класного пасу п'ятою від Бельшіора. Але наші перевернули все з ніг на голову на початку третього періоду. На 25-ій хвилині гри наш форвард Олег Зборовський забив свій фірмовий гол бісіклетой, поборовшись на п'ятачку суперників. А через хвилину Дмитро Медведь вистрілив від лівої бровки, і м'яч рикошетом від піску, залетів у ворота - 2: 1! Після цього наші гравці, ведені найдосвідченішим воротарем Віталієм Сидоренком, вистояли під відчайдушним штурмом португальців і вперше в історії здобули чемпіонське звання Euro Beach Soccer League!

Сидоренко і був визнаний кращим голкіпером Суперфіналу в італійській Катанії. А Євген Варениця стримав слово - в інтерв'ю 2 січня цього року, головний тренер збірної України обіцяв взяти реванш у діючих чемпіонів і поквитатися за програний фінал рік тому.

Нагадаємо, всіх 12 футболістів, які здобули чемпіонський кубок: воротарі - Володимир Гладченко (Гріффін) та Віталій Сидоренко (Артур Мьюзік); польові гравці - Олег Зборовський, Олександр Корнійчук (кап.), Дмитро Медведь, Максим Войток (всі - ХДС); Костянтин Макєєв, Віктор Пантелейчук, Юрій Щерица (всі - Гріффін); Євген Рябчук (Євроформат), Роман Пачев (Спартак), Іван Глуцький (Артур Мьюзік).

Офіційні особи: Євген Варениця - головний тренер збірної України, Микола Костенко - тренер команди, Сергій Бурко - доктор / фізіотерапевт, Андрій Кунцевич - віце-президент АПФУ / менеджер збірної України.

Цей титул став першим в історії збірної України з пляжного футболу. Рік тому українська команда стала віце-чемпіоном Євроліги.

Попереду у нашої національної команди з пляжного футболу відбір на Чемпіонат Світу-2017. Відбірковий раунд пройде також в Італії, в місті Єзоло з 2 по 11 вересня цього року.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 820 | Додав: adminA | Теги: історія, чемпіон Євроліги, Збірна України з пляжного футболу
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ