Чт, 2024-04-18, 16:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 25 » Жінку з дитиною міліцейський начальник збив на переході, потерпіла в реанімації
10:31
Жінку з дитиною міліцейський начальник збив на переході, потерпіла в реанімації
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

У Львові міліціонер збив на регульованому пішохідному переході маму з дитиною. Жінка в лікарні у тяжкому стані, правоохоронця на час слідства відсторонили від роботи. У правоохоронних органах він обіймав високу посаду. За попередньою інформацією, міліціонер був нетверезим, чи справді це так, стане відомо після експертизи.

Повертаючись додому близько 8-ї вечора, Олеся, яка працює неподалік місця аварії, стала свідком того, як на переході водій мінівена збив жінку з дитиною. "Почули звук, як удар машини так, як би щось вилетіло, але це виявилась жінка з дитиною. Ми підбігли до дитини, дитину підняли, в неї трошки кров капала з носа, а жінка лежала, ми навіть не чіпали, викликали "швидку", - пригадує Олеся. - Жінку заносили на носилках, бо вона почала вже кров'ю стікати".

Свідки кажуть, що молода жінка тримала за руку трирічну донечку. Коли загорівся зелений сигнал світлофора, ступила на зебру, та раптом вискочив автомобіль і збив їх обох. Дитина відбулася переляком та незначними ушкодженнями. А от її мама в реанімації з тяжкою травмою голови.

"Ми сподіваємось, що наше лікування буде ефективне, але якість прогнози зараз робити важко", – каже заступник головного лікаря 8-ої лікарні Львова Ігор Стояновський.

За кермом автомобіля, що збив жінку, був керівник служби дільничних інспекторів Львова. У прокуратурі повідомили, що на час слідства його відсторонили від роботи. За фактом ДТП порушили кримінальну справу.

"З метою неупередженого відношення взято в декількох екземплярах кров на етанол в особи водія, - каже прокурор Личаківського району Львова Назар Степанчак. - У різних медичних установах проводиться її дослідження на вміст алкоголю. Забезпечено неможливість доступу сторонніх осіб до цих зразків крові".

Службове розслідування проводять і в міліції, але поки що аварії за участі свого колеги не коментують. Якщо вину правоохоронця доведуть, йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

На жаль, в Україні нерідко під колеса міліціонерів потрапляють "прості смертні". У результаті доблесні правоохоронці, як правило, втікають з місця події або відбуваються незначними штрафами.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1183 | Додав: adminA | Теги: переході жінку, дитиною, іліцейський начальник збив, реанімації
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ