Ср, 2024-04-24, 16:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 24 » Зі святом Незалежності України!
12:37
Зі святом Незалежності України!
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Офіційне святкування почнеться о 10:00 з церемонії вшанування пам'яті князя Володимира на Володимирській гірці в Києві, в якій візьмуть участь Янукович, Азаров та інші офіційні особи.

В 10:30 Янукович, Азаров та інші покладуть квіти до пам'ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському в Києві.

В 11:30 Президент і інше керівництво країни візьмуть участь в урочистостях в Національному палаці "Україна".

На Хрещатику з ранку проходитимуть різноманітні змагання, конкурси і концерти.

Зокрема, з 10:00 до 19:00 відбудеться другий всеукраїнський чемпіонат з баскетболу 3х3 "Українська стрітбольний ліга 2012".

З 11:00 до 18:00 відбудуться спортивні виступи з ролер-сламу, авто-мото трайалу, конкурс "гонки на офісних стільцях", майстер-клас з паркуру, катання на роликах і скейті.

Буде працювати зона графіті.

О 14:30 на Хрещатику почнеться спортивний фестиваль "Веселі старти на роликах".

Крім того, на Майдані Незалежності пройде Всеукраїнський фестиваль морозива.

"Парад вишиванок 2012" розпочнеться о 12:00 на Майдані Незалежності і фінішує на Співочому полі, де з 16:00 до 21:00 відбудеться святковий концерт з нагоди 21-ї річниці незалежності.

Також на Майдані пройде святкова концертна програма, а ввечері буде організовано феєрверк.

Крім того, з нагоди Дня незалежності політичні сили проведуть різні акції.

В 10:00 партія "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" почне всеукраїнську акцію "Очистимо Україну від сміття", в Києві активісти партії приберуть територію навколо озера Синє в Подільському районі.

В 11:00 партії, що входять в об'єднану опозицію почнуть акцію і мітинг, колона учасників пройде по вулиці Володимирській у бік парку Шевченка, і покладе квіти до пам'ятників Грушевському та Шевченку.

Також о 11:00 на Софійській площі Партія регіонів розпочне святковий мітинг-концерт, а о 11:30 там відбудеться трансляція виступу Януковича.

Крім того, передбачена можливість спілкування з кандидатами в депутати Верховної Ради від ПР.

Як повідомлялось, міліція планує залучити 3573 своїх співробітників до охорони порядку в День незалежності в Києві.Як і в минулому році, вжито значних заходів безпеки.

Янукович і Азаров привітали українців з Днем незалежності

Президент України Віктор Янукович привітав співвітчизників з 21-ю річницею Незалежності України, повідомляє прес-служба глави держави.

"Всього за два десятиліття ми зуміли побудувати власну державу. Завдяки патріотизму попередніх поколінь, завзятості творців української державності ми довели, що можемо бути господарями на своїй землі, гідно відповідати на внутрішні та зовнішні виклики. Це головний і беззаперечний підсумок пройденого нами самостійного шляху", - зазначив Янукович.

Україна сьогодні - молода держава з амбітними планами, яка впевнено дивиться в майбутнє.

"Послідовне і стабільне відродження економіки відкриває можливості для залучення інвестицій, модернізації інфраструктури, забезпечення високих стандартів життя. Блискуче проведення чемпіонату Європи з футболу переконливо продемонструвало всьому світові здатність нашої країни реалізувати глобальні проекти", - підкреслив Президент.

Він підкреслив, що вірить в Україну, в її успіх і процвітання і досягнення нових вершин.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров від імені уряду і особисто привітав співвітчизників із Днем Незалежності.

Текст привітання оприлюднено на Урядовому порталі.

"Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного і культурного розвитку нашої держави. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" - не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава росте, відкриває для себе нові можливості та перспективи", - зазначив Азаров.

На його переконання, запорука успіху творення держави - в суспільній злагоді, творчому об'єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України.

Звертаючись до співвітчизників, прем'єр зазначив: "Нехай не вичерпується джерело Вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах".

Азаров побажав українцям благополуччя, радості і добра.

У 21-й День незалежності Юлія Тимошенко закликала українців зберігати вірність і побажала перемог

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко вітає всіх громадян України з 21-м Днем Незалежності. У тексті привітання, опублікованому на її офіційному сайті, вона закликає піднятися на боротьбу, щоб не залишити Україну наодинці з диктатурою і клептократією.

"Піднімайтеся на боротьбу! Зараз ніхто ... Не має права на міжусобиці, протистояння, пристосуванство, "противсіхи", відстороненість! Жодна відповідальна людина не має права бути нейтральною. Це не боротьба опозиції з владою. Ці вибори - це боротьба всіх розумних і сильних людей з абсолютним злом, яке невпинно зростає і міцніє. Одного тільки не робіть на 21-му році нашої незалежності - не залиште молоду країну один на один з клептократією, окупантами, диктаторами, не дайте собі права пристосуватися до їхнього рівня аморальності, не злякавшись, не зраджуйте собі і країні", - йдеться в тексті привітання.

За словами Тимошенко, 21 рік незалежності - це "21 рік перемог і помилок, злетів і падінь".

"Це той вік, коли у людини закінчується період юнацтва. У психології є таке поняття - криза двадцятирічних. Це коли хочеш стати в цей час найуспішнішим і найкращим. Але це все не вдається з першої спроби. Якби зараз було все добре і Україна переживала саме цю природну кризу позитивного максималізму, притаманного її віку - хотіла б бути успішною, прагнула бути гарною, перемагати, дивувати світ, будувала модернові плани - ми могли б бути спокійні за її 21-річчя і взагалі за її надійний стратегічний шлях. Але всі ми знаємо, що зараз це не так, що нас з вами - цілий народ, цілу націю - хочуть штучно зістарити", - пише екс-прем'єр.

"Я не хочу вірити і не буду, що у гордих українців гідність і чесність підмінені шлунком, а інтелект і мудрість ліквідовані пропагандою і мовним авантюризмом. Я знаю, що ви не такі. Ви - інші. Ви - справжні", - підкреслює Тимошенко.

"На твій День народження я бажаю тобі, моя Україно, розправити плечі, вдихнути на повні груди і знову впустити в свою душу віру і надію, які були відібрані у тебе після Помаранчевої революції. Я знаю, що ще болять рани від цинічних зрад тих часів, але треба потроху їх загоювати і видужувати. Повертатися до боротьби, а значить - повертатися до життя... Буде дуже важко, буде важко, як ніколи, деякі вважають, що наш бій вже програно, але все ще у ваших руках. Все ще можна змінити. Перемагайте! Перемагай, моя Україно! З Днем народження!", - резюмувала екс-прем'єр.

Під поздоровленням розміщено підпис: "Завжди ваша Юлія Тимошенко, м.Харків, в'язниця".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1041 | Додав: admin | Теги: Свято, Незалежність України
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ