Пт, 2024-03-29, 17:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 11 » Зірки показали, де відпочивають душею та тілом. ФОТО
10:20
Зірки показали, де відпочивають душею та тілом. ФОТО
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

У величезному особняку Меган Фокс у Лос-Анджелесі - чотири спальні і п'ять ванних кімнат. У вітальні - рояль, камін, малярські твори, дерев'яний стіл і люстра, зроблена під вуличний ліхтар. Старовинні і сучасні меблі співіснують в одному просторі.

Меган любить світло, тому в усьому особняку - панорамні вікна, стримані світлі меблі й білі стіни. Підлога кожної з кімнат прикрашена розкішним килимом. Меган не любить дверей і їй майже вдалося їх уникнути: між кімнатами - арочні проходи. Гість, який вперше прокинувся в будинку Меган, не вибереться зі спальні без допомоги господині. Виходи з усіх спалень в цьому будинку замасковані під шафи з полицями. З тераси відкривається чудовий вид на мальовничі пагорби і місто, передає women.ru.

Деніел Крейг любить міські пейзажі за вікном. Слідом за апартаментами в центрі Лондона він купив лофт в районі Трайбека, Нью-Йорк. Студія повністю відповідає запитам Джеймса Бонда. У ній - максимум простору і тільки необхідні меблі стриманих форм. Інтер'єр мало розповідає про власника окрім хіба того, що він не хоче нічого про себе повідомляти.

Житло Крейга можна назвати скромним за голлівудськими мірками: одна спальня, дві ванні кімнати, кухня-їдальня (більше схожа на зал для нарад) та відкрита тераса. Все разом займає не більше ста метрів площі.

Лілі Аллен проміняла міський шик на умиротворення в садибі XVII століття, переїхавши разом з чоловіком Семом із середмістя Лондона в старовинний особняк у Котсуолдсі.

Цей будинок внесено в національний фонд нерухомості Англії. У ньому шість спалень, п'ять ванних кімнат, а в котеджному будинку - ще три гостьові спальні. Дах із черепиці, стіни, очищені зсередини до каменя, балки, важкі килими з бахромою, камін - тут багато цікавих деталей. Але головна особливість будинку - сади і прилегла територія. На ній розмістилися город, розарій, партер, водний сад, галявина для крокету.

Кемерон Діаз воліє великі простори. Вона оселилася в самому центрі Беверлі Хіллз в особняку на величезній території - 3 акри (приблизно 12 000 кв м). Про такі місця кажуть: тут можна жити все життя і ніколи не зустрітися (з іншою людиною).

Інтер'єр будинку виконаний у популярному стилі англійського заміського будинку. Дерев'яні балки, живопис у важких золочених рамах, величезний камін, м'які дивани і тканини теплих кольорів. Як каже сама Кемерон, "в домі завжди повинні бути живі квіти". І вони – всюди! У будинку шість ванних кімнат, три спальні для гостей, а на території є тенісний корт і басейн із джакузі. Кажуть, що на облаштування цього будинку Кемерон витратила 10 млн доларів.

Солодка парочка Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт орендувала будинок в Бель-Ейр - одному з найпрестижніших районів Лос-Анджелеса. Зовні він схожий на будинок родини Калленів із "Сутінкової саги". Він стоїть відокремлено і захищений від цікавих очей папараці лісовим масивом. В особняку - кілька просторих кімнат з вікнами від підлоги до стелі, з яких відкривається чудова панорама.

У дворі є великий басейн. Всередині будинку - багато світла і повітря. Робоча зона кухні відокремлена від їдальні барною стійкою, за якою зручно готувати коктейлі на вечірках. Цікава деталь інтер'єру кухні - стільниця, яка зроблена зі зрізу стовбура старого широкого дерева. Великий екран дозволяє закоханим переглядати романтичні фільми ніби в кінотеатрі. Одна стіна у спальні - цілковито скляна, що дозволяє, не встаючи з ліжка милуватися мальовничим пейзажем.

Брітні Спірс стало затісно в її колишньому особняку за 9 мільйонів доларів, і вона переїхала в новий - вартістю 20 мільйонів. Це цілий комплекс у престижному районі Лос-Анджелеса площею в дві тисячі квадратних метрів - з водоспадами, садами, басейном, декоративними гротами, джакузі і тенісним кортом. У новому будинку - десять спалень, 13 ванних кімнат і ігровий центр для синів Шона і Джейдена. На території особняка (загальною площею 2 тисячі квадратних метрів) розбитий сад, влаштовані тенісний корт, басейн, джакузі і кілька декоративних гротів.

Оздоблення особняка суперечить минулому образу співачки. Мармурові сходи, колони, важкі кришталеві люстри, ковані лавочки - все це більше схоже на палац для принцеси, ніж на місце для вечірок. Кімнати оформлені в стилі Тюдорів: гобелени, важкі оксамитові тканини і східні килими.

Кортні Кокс зі свого попереднього будинку з'їхала, коли шлюб з колишнім чоловіком Девідом розладнався. Кортні знайшла собі будинок в Малібу, але, побудований 60 років тому, він був у жахливому стані. Та це не надто засмутило Кортні.

Актриса сама придумала інтер'єр нового будинку, найняла бригаду будівельників, і робота закипіла. "Я хотіла б, щоби будинок виглядав як сучасний сарай", - сказала вона. Будинок вийшов світлим, з великими вікнами, у яких ростуть величезні сосни. До пляжу - рукою подати. "Ми з дочкою милуємося з тераси фантастичним заходом сонця над Тихим океаном. А вдень плаваємо у басейні з морською водою або граємо в теніс", - радіє акторка.

Леді Гага збирається придбати особняк у Беверлі Хіллз за 16,5 мільйона доларів. Зараз вона орендує його за 25 тис дол на місяць. У ньому 5 спалень з гардеробними кімнатами, бібліотека, басейн, спортзал і спа-центр, щоб відпочивати після виснажливих гастролей.

Будинок стоїть за високим парканом. Втім, заховати особняк площею 6143 квадратних метри непросто, хоч як старайся. У будинку - мармурова підлога і гвинтові сходи, кам'яний різьблений камін, статуї. Улюблена ванна знаменитості (одна з восьми) вся оброблена мармуром.

Раніше зірки відверто розповіли про свої таємні пристрасті і сексуальні бажання. Так, у сексі Анджеліна Джолі віддає перевагу садомазохізму.

"Його можна уважати за звичайну жорстокість, але це не так: йдеться про довіру. Я люблю долати емоційні і сексуальні кордони. Тільки тоді я дійсно заводжуся", - пояснила вона.

Крістіну Агілеру час від часу збуджують "брудні сексуальні ігри" - надто з наручниками, а Брітні Спірс відверто зізнається, що обожнює мастурбувати.









За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 890 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ