Чт, 2024-03-28, 11:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 15 » ЗМІ: Мазурок розстріляв двох археологів ще в 2009 році
09:21
ЗМІ: Мазурок розстріляв двох археологів ще в 2009 році
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Головний підозрюваний у справі про розправу над охоронцями гіпермаркету "Караван" Ярослав Мазурок кілька останніх років цікавився історією і чорною археологією. Під час обшуку в його квартирі нібито було знайдено кілька револьверів часів Другої світової війни, іржаві патрони і металошукач фірми Minelab Quattro, пише "Комсомольская правда" в Украине".

Це такий самий, який зник у розстріляних під Києвом копачів у лютому 2009 року. Як пише газета, коли у міліції з'явилася інформація, що Мазурок займався чорною археологією, в пам'яті одразу ж сплив резонансний злочин 2009 року. Тоді в Пущі-Водиці, біля Українського спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення, хтось розстріляв двох археологів.

23-річного студента і його 33-річного колегу знайшли з вогнепальними пораненнями в голову і перерізаним горлом. Експерти встановили, що вбивця спершу скористався пістолетом, а потім вирішив підстрахуватися ножем. При цьому жодних слідів на місці вбивства злочинець не залишив. Тільки забрав металошукач Minelab Quattro. Звісно, не можна "повісити" на Мазурка розстріл археологів лише тому, що підозрюваний любив шукати військові трофеї, а в його квартирі був такий прилад. Але в арсеналі міліції ще один важливий факт, зазначає автор статті.

Виявляється, кулі, які обірвали життя охоронців у гіпермаркеті "Караван", "засвітилися" й у вбивстві копачів у Пущі-Водиці. "Експерти уважно вивчили матеріал, з якого були зроблені кулі, характер і техніку їх виготовлення, - каже джерело в МВС. - Так от, можна з великою впевненістю сказати, що це справа рук однієї і тієї ж людини. У 2009 році хлопців убили "саморобками" і з невідомої зброї. У 2012-му історія повторилася".

За словами джерела, можливо, саме тому вбивця в гіпермаркеті вирішив піти на такі заходи, як вбивство, та ще й кількох людей. Якщо б охорона викликала міліцію, то вони знайшли б у злочинця ствол, з якого раніше вже були вбиті люди, і шансів на звільнення у нього вже не було б ніяких.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень охоронець ТРЦ "Караван", що на вул. Луговій у Києві, помітив, що один з відвідувачів у торговельному залі вкрав товар. Чоловікові запропонували пройти до кімнати охорони, де під час з'ясування ситуації він вихопив пістолета і відкрив вогонь. Убивши на місці трьох охоронців, а четвертого важко поранивши, зловмисник втік з місця злочину. Оболонський райвідділ столичної міліції порушив кримінальну справу. Орієнтування на злочинця було розіслано в Росію і Бєларусь.

5 жовтня голова МВС України Віталій Захарченко заявив, що вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім'я Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах. Державні ж охоронці переконують, що Мазурок у них не працював.

9 жовтня Віталій Захарченко заявив, що на місці вбивці трьох охоронців столичного гіпермаркету "Караван" вже здався б міліції.

"Людина, яка скоїла цей злочин,.. я б на його місці звернувся до правоохоронців і здався б", - сказав Захарченко, коментуючи припущення щодо можливого самогубства загнаного в глухий кут підозрюваного Ярослава Мазурка.

10 жовтня Мазурка оголосили в міждержавний розшук.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1047 | Додав: adminA | Теги: 2009 році, мазурок, археологів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ