Пт, 2024-03-29, 13:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Лютий » 27 » Зникли дорогою з Криму в Москву двоє учасників Pussy Riot
15:51
Зникли дорогою з Криму в Москву двоє учасників Pussy Riot
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Учасники російського протестного панк-гурту Pussy Riot Ольга Борисова і Олександр Софєєв, які мали вилетіти із Сімферополя в Москву ввечері 26 лютого, зникли і не виходять на зв’язок.

Софєєв і Борисова вирішили покинути Крим після того, як їх кілька разів поспіль затримали силовики. Повернута після затримання техніка виявилася зламаною, тому активісти залишилися без зв’язку. Тоді вони вирішили повернутися в Москву, – розповіла активістка Pussy Riot Марія Альохіна, – передає lb.ua.

За словами Альохіної, вони домовилися, що з аеропорту Борисова і Софєєв подзвонять їй, попросивши телефон у когось із пасажирів або, якщо буде можливість, купивши новий. Принаймні вони мали зробити це після прильоту в Москву. Однак цього так і не сталося.

Журналіст Антон Наумлюк розповів, що таксі привезло Софєєва і Борисову в аеропорт Сімферополя 26 лютого о 20:10. Квитків вони не мали, хотіли придбати їх в аеропорту. Останній рейс до Москви вилетів о 20:54.

Удома в Москві обидва активісти так і не з’явилися, говорить Альохіна; сусід Софєєва підтвердив “Медиазоне”, що той досі не повернувся. У сімферопольському готелі, куди мали повернутися активісти, якщо запізняться на літак, їх теж не виявилося. За словами Альохіної, вона гадала, що її друзі могли залишитися на ніч в аеропорту або в іншому готелі, з якоїсь причини не зумівши вийти на зв’язок, і полетіти першим рейсом о 10:10. Однак цей рейс (U6-526) прибув в аеропорт “Домодєдово” без активістів – серед прибулих пасажирів ні Софєєва, ні Борисової не було, – розповіла подруга, яка зустрічала їх в аеропорту. На рейсі GH-262, що вилітав об 11:15, вони також не прилетіли.

Сама Марія Альохіна зараз перебуває у відділі поліції Залізничного району Сімферополя, куди її разом з приятелем Олексієм Єфремовим привезли після конфлікту з “козаками” із “Самооборони Криму” в кафе – люди у військовій формі відібрали в Альохіної шапку і спробували вигнати її і Єфремова з закладу, де вони снідали. У відділі активісти очікують адвоката, поки що жодних претензій поліція до них не висувала.

Вранці 27 лютого Марія Альохіна провела в Сімферополі акцію на підтримку засудженого до 20 років у справі “кримських терористів” режисера Олега Сенцова. Біля залізничного вокзалу вона розгорнула банер “Свободу Сенцову”.

Нагадаємо, в окупованому Криму ФСБ затримала та допитала учасників групи Pussy Riot.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 787 | Додав: adminA | Теги: дорога, москва, двоє учасників Pussy Riot, Крим
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ