Пт, 2024-03-29, 16:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Серпень » 21 » Зведення Генштабу - ситуація на фронті
18:17
Зведення Генштабу - ситуація на фронті
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Українські війська тримають оборону на всій лінії фронту і за сьогодні відбили декілька атак. Проте російські окупанти мали частковий успіх біля Пісків Донецької області.

Про це повідомляє Генштабу ЗСУ.

Сіверський, Волинський та Поліський напрямки

Ситуація на півночі залишається стабільною. Ворог проводить ротацію окремих підрозділів в прикордонних районах Брянської та Курської областей. Також росія закриває окремі ділянки повітряного простору в Липецькій, Воронезькій та Білгородській областях з 22 по 25 серпня.

Армія рф обстріляла райони населених пунктів Мурав’ї та Залізний Міст Чернігівської області, Будки та Іскрисківщина Сумської області.

Харківський напрямок

З артилерії та танків окупанти обстріляли населені пункти Прудянка, Нове, Руські Тишки, Перемога, Старий Салтів, Коробочкине, Слобожанське та Великі Проходи. Завдали авіаційних ударів біля Старого Салтова та Гусарівки.

Слов'янський напрямок

Противник обстрілював з артилерії різних типів райони неподалік Краснопілля, Червоного і Долини. Ворог поповнює боєприпаси.

Українські воїни відбили штурм у напрямку Петропілля - Дмитрівка, Пасіка - Богородичне. Противник успіху не мав, відійшов.

Також окупанти безрезультатно вели наступ у напрямках Бражківка - Нова Дмитрівка, Довгеньке - Долина, Сулигівка - Дібрівне та Петропілля - Карнаухівка.

Краматорський напрямок

російські війська з танків та артилерії обстрілювали території неподалік Миколаївки, Сіверська, Спірного та Івано-Дар’ївки.

Бахмутський напрямок

Обстріли з артилерії зафіксовано поблизу Бахмута, Яковлівки, Веселої Долини і Кодеми, а з авіації - біля Зайцевого, Бахмута і Соледара.

Ворог вів наступальні бої у напрямках Покровське - Бахмутське, Семигір'я - Зайцеве, Новоселівка - Нью-Йорк. Отримав жорстку відсіч та відступив.

Авдіївський напрямок

Противник обстрілював райони біля населених пунктів Авдіївка, Мар'їнка та Піски. Завдав авіаударів неподалік Мар'їнки, Водяного і Красногорівки. Невдало провів розвідку боєм у напрямку Спартак - Опитне, відійшов.

На напрямку Лозівський - Піски підрозділи противника мають частковий успіх.

Новопавлівський та Запорізький напрямки

Окупанти масовано обстрілювали з танків та різнокаліберної артилерії в районах Павлівки, Великої Новосілки, Пречистівки та Вугледара. Задіяли авіацію для удару поблизу Новомихайлівки. Здійснили невдалу спробу наступу в напрямку Луганське - Побєда.

Обстріли також зафіксовані поблизу Гуляйполя, Оріхова, Бурлацького та Новополя. Ударів авіації зазнали райони населених пунктів Гуляйполе, Червоне та Новосілка.

Південнобузький напрямок

Армія рф обстрілює всю лінію фронту з важкого озброєння. З авіації обстріляли райони біля Ольгиного, Новогригорівки, Таврійського та Лозового.

Наступальними діями ворог намагався просунутися у напрямку Олександрівка - Таврійське, успіху не мав, відійшов. На напрямку Васильки - Благодатне має частковий успіх.

Раніше ЗМІ писали, що російські війська силами мотострілецького взводу за підтримки двох БМП-2 штурмували позиції українських військових у напрямку Потьомкиного Херсонської області.

Також нагадаємо, що в неділю, 21 серпня, з 12 до 13 годин в небі над Херсонською областю було знищено одразу три російських БПЛА.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 315 | Додав: adminA | Теги: ситуація, фронт, зведення генштабу
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ