Сб, 2024-04-27, 02:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 21 » Звинуватили у плагіаті Гайтану. ВІДЕО
14:35
Звинуватили у плагіаті Гайтану. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Цьогорічне "Євробачення", як і минулі, не обійшлося без скандалів. Пісня "Be my guest", з якою Гайтана представить Україну в Баку на пісенному конкурсі, дуже нагадує всім вже давно відомі композиції, інформує ТСН.

Так, у новій пісні українки чуються мотиви пісні "Сlocks" Coldplay і "When Love Take Over" Kelly Rowland feat David Guetta.

Наразі Гайтана хворіє і дати інтерв'ю зможе не раніше, ніж за п'ять днів. Але історія створення пісні збереглася в архіві ТСН. Її розповідала сама Гайтана, за кілька тижнів до відбірного конкурсу "Євробачення".

"В кінці року я познайомилась з талановитими хлопцями "Ківі-проджект", які створюють музику, вони написали мені листа, що у них є ідея прекрасної пісні, як вони зрозуміли, що тільки я повинна заспівати і написати слова під їхню мелодію", - розповідала співачка.

Слова до музики Гайтана довго не підбирала.

"І ось приходить до мене музика, я почала танцювати буквально з першої ж секунди. І думати про якусь вселенську радість. Буквально якихось півдня, і мені захотілося написати "Be my guest", - казала Гайтана.

Одеські композитори з компанії "Ківі-проджект" стверджують, що ця музика нова. І вигадали її саме вони. Схожості із західними мотивами вони не чують.

Нагадаємо, "Євробачення-2012" відбудеться в травні цього року. 22-го і 24-го травня пройдуть півфінали, а 26-го - фінал. Згідно з результатами жеребкування, учасник від України виступить у другому півфіналі конкурсу 24 травня.

"Свободівець" обурений тим, що Україну на "Євробаченні" представлятиме співачка, яка асоціюється з Африкою

Представники української націоналістичної партії "Свобода" піддали різкій критиці підсумки відбіркового конкурсу на "Євробачення", згідно з яким Україну представлятиме темношкіра співачка Гайтана, повідомляє "Новий регіон".

"Потрібно робити, як Руслана, показувати нашу українську культуру, нашу пісню. Так, Гайтана добре співає, але вона не представляє нашу культуру, тому ми вкотре програємо. "Євробачення" має бути шоу національних талантів. Гайтана - це наднаціональний талант, тому розмивається сам сенс "Євробачення". І краще було, якщо на цей конкурс поїхала людина, яка представляє саме Україну. А виходить так, що ми не хочемо показати своє обличчя. І Україну будуть асоціювати з іншим континентом, десь в Африці", - заявив член політради "Свободи" Юрій Сиротюк.

"З такою політикою Україну ніколи не візьмуть до ЄС. І така політика - абсолютно алогічний вибір. Так буде при кожному відборі на Євробачення, поки Національною телекомпанією буде керувати Валід Арфуш, далекий від усього українського. І мільйони, які будуть дивитися це шоу, побачать, що Україну представляє людина, яка не належить до нашої раси,і вкорениться поняття, що Україна десь у далекій Африці", - пояснив суть претензій представник "Свободи".

Як повідомлялося, Україна на "Євробаченні-2012" представлятиме Гайтана - Лурдес Ессамі. Вона народилася 1979 року в Києві від шлюбу конголезця і українки. До 5 років жила в Конго і говорила лише французькою та мовою ленгала. Батько співачки досі живе в столиці Конго Браззавілі, де займається транспортним бізнесом, з дочкою бачиться рідко.

Гайтана - популярна в Україні виконавиця, більшість її хітів - українською мовою, проте в репертуарі є і російськомовні композиції.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1386 | Додав: adminA | Теги: Гайтану
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ