Пт, 2024-04-26, 03:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2009 » Травень » 15 » Завершився другий півфінал "Євробачення": Україна потрапила у фінал
08:48
Завершився другий півфінал "Євробачення": Україна потрапила у фінал
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

У Москві завершився другий півфінал конкурсу "Євробачення-2009". Грандіозний концерт завершився за північ. Представниця України Світлана Лобода потрапила у фінал міжнародного конкурсу пісні "Євробачення-2009", який пройде 16 травня

Також у фінал пройшли Азербайджан ( Айсель і Араш"Аlways"), Україна (Світлана Лобода "Be my Valentine!"), Хорватія ( Ігор Цукров"liepa Tena"), Литва ( Саша Сон"love"), Молдавія ( Неллі Чобану"hora Din Moldova"), Данія ( Брінк"believe Again"), Естонія (група "Urban Symphony" "Randajad"), Норвегія ( Олександр Рибак"fairytale"), Греція ( Сакіс Рувас"this Is Our Night"), Албанія ( Кейсі Тола"carry Me In Your Dreams").

Не вдалося вийти у фінал представникам Ірландії, Латвії, Сербії, Польщі, Кіпру, Словаччини, Словенії, Угорщини, Литви і Нідерландів.

Крім того, у фіналі виступлять фіналісти першого півфіналу: Туреччина, Швеція, Ізраїль, Португалія, Мальта, Фінляндія, Боснія і Герцеговина, Румунія, Вірменія і Ісландія, а також країни, що потрапили у фінал автоматично: Англія, Німеччина, Франція, Іспанія і Росія.

Таким чином, "Євробачення" вийшло на фінішну пряму - глядачі і жюрі сформували остаточний список з 25 фіналістів конкурсу.

На сцені Олімпійського розгорнулася справжня боротьба - кожен конкурсант прагнув здивувати, захопити або зворушити глядачів своїми піснями. Найбільше овацій зірвала українська співачка Світлана Лобода з піснею Anti-crisis girl.

Олександр Рибак підкорив глядачів віртуозною грою на скрипці. А учасниця від України Світлана Лобода - складною хореографією і декораціями. Як пишуть ЗМІ, номер української співачки був найдрайвовішим і більше всього сподобався глядачам.

Музиканти, у свою чергу, були в захваті від організації шоу. Подібного розмаху ні співаки, ні глядачі на Євробаченні не бачили ще ніколи.

Крім того переможці другого півфіналу "Євробачення-2009" визначили порядок виступів у фіналі конкурсу шляхом жеребкування в ніч з четверга на п'ятницю.

Кожен з десяти артистів, що вийшли у фінал, відразу після завершення другого півфінального концерту витягнув матрьошку із спеціально підготовленої організаторами вази з доленосними номерами виступу.

Перший номер дістався співакові Саші Сону з Литви (Love), який відкриє фінальний концерт Євробачення в СК Олімпійський 16 травня.

Одні з головних фаворитів конкурсу, норвезький співак Олександр Рибак (пісня Fairytale) і грецький артист Сакіс Рувас (This Is Our Night), виступлять під номерами 20 і 8 відповідно. Світлана Лобода з України (Be my Valentine або Anti-crisis girl) вийде на сцену Олімпійського 21-ою.

Українка Анастасия Приходько, що виступає за Росію, вийде на сцену десятою. На думку Діми Білана, що виступав в 2006 році під цим же номером і що зайняв тоді друге місце, "десятка" принесе Приходько перемогу.

Хорватський дует Ігор Цукров і Андреа (Lijepa Tena) виступить під номером 5, данський співак Нільс Брінк (Believe Again) представить свій номер 16-м, співаки Айсель Теймурзаде і Араш з Азербайджану (Always) виступлять 11-ми, молдавській співачці Неллі Чобану (Hora din Moldova) дістався 13-й номер, представниця Албанії Кейсі Тола (Carry me in your dreams) виступить 19-ою, а естонська група Urban Symphony (Randajad) - 15-й.

Вже завтра - 16 травня - вирішиться головна інтрига "Євробачення 2009" - стане відома краща пісня континенту. У фіналі виступлять сьогоднішні переможці, 10 лідерів 1-го півфіналу, а також країни, що пройшли поза конкурсом: Франція, Германієм, Великобританії та Іспанія.

Співачка Світлана Лобода, що представляє Україну на конкурсі "Євробачення-2009" в Москві, і співак, що представляє Грецію, Сакіс Рувас влаштували змагання в співецькій майстерності під час прес-конференції, що відбулася після другого півфіналу, передає РИА Новости.

Журналіст з Греції попросив мікрофон для того, щоб поставити питання своєму співвітчизникові, проте замість питання він підніс мобільний телефон і включив пісню Руваса, після чого попросив співака наспівати її. Рувас у відповідь на прохання виконав куплет під аплодисменти журналістів.

Коли черга відповідати на питання дійшла до Світлани Лободи, вона, не стримавши емоцій, застрибнула на стіл і що є сил заспівала свою пісню. Про це інформує "Комсомольская правда".

Співак Олександр Рибак, що народився в Білорусії, отримав подарунок від представників своєї батьківщини з нагоди дня народження, який у нього був 13 травня. Йому подарували лист і відеозвернення бабусі, що живе в Білорусії.

А співакові Арашу, що представляє Азербайджан, подарували талісман - символ успіху і перемоги.

Фінальне шоу обіцяє бути ще грандіознішим. Участь в ньому візьмуть навіть гості з космосу - екіпаж МКС.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 2099 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ