Пт, 2024-05-17, 02:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 97 98 99 100 101 ... 148 149 »

 

На Землю надвигается гигантский черный астероид, во вторник он промчится мимо нашей планеты на расстоянии ближе, чем Луна.


Samsung Galaxy

 

Ничто в наше время не стоит на месте и прогресс неустанно шагает по миру и радует человечество все более фантастическими техническими новинками.



Бажаючі що-небудь офіційно дізнатися розміщують на відповідному сайті петицію. Її підписують інші бажаючі. І коли їх число перевалює за 5 тисяч, адміністрація відгукується. Нині "планка" підвищена. Офіційна реакція на колективні звернення громадян зобов'язана наступати після того, як вони зберуть 25 000 підписів.

 

Науковці не втомлюються радувати: вони довели, що прослуховування улюбленої музики поліпшує склад крові людини.



Астероїд 2005 YU55 розміром з авіаносець увійде в навколоземний простір 8 листопада. За розрахунками фахівців NASA, небезпеку падіння 2005 YU55 відсутня. Але якщо б такий об'єкт впав на поверхню Землі, це викликало б вибух потужністю 4000 мегатонн і землетруси силою 7 балів.


Многие юные и не очень исследователи и ученые стремятся в домашних условиях установить свою личную мини метеорологическую станцию, которая могла бы обеспечить их и их семью четкой и точной информацией о погоде на завтра и ближайшие дни.




Робот може розганятися в польоті до 40 км/год, важить 350 г, має діаметр 42 см, а також засоби моніторингу та контролю, коштує всього 1400 доларів.


Наприкінці жовтня німецький фізик Томас Зенкель на польовому аеродромі на південному заході Німеччини здійснив безпрецедентний пілотований політ на екстравагантному вертольоті - електричному апараті, в якого 16 пропелерів.

 

Дослідники із паризького Інституту космічної астрофізики та університету Джонса Хопкінса заявили, що згідно з результатами дослідження глинистих мінералів на Марсі.



Американські й аргентинські палеонтологи виявили в Південній Америці скам'янілі рештки ссавця, дуже схожого на шаблезубу білку з мультфільмів "Льодовиковий період".


Астрономи Абрахам Лоеб з Гарварду і Едвін Тернер з Прінстону запропонували нову схему пошуку позаземних цивілізацій. На часі єдиний у світі великий проект з пошуку таких цивілізацій - SETI - покладається на виявлення радіосигналів інопланетян.


За словами науковців, зараз у науковому світі теорія про те, що більшість необхідних елементів для життя на планетах, зокрема і вода на Землі, заносяться на них кометами та астероїдами, отримала неабияке поширення.


До 2017 року буде побудовано лазер, небаченої на Землі потужності, за допомогою якого науковці вивчатимуть таємниці Весвіту. Лазер планують встановити у Британії. На часі науковці створюють дослідницькі прототипи цього монстра, здатного, як обіцяють, пропалити тканину світобудови.


Про відкриття оголосив Джозеф Скіппер - віртуальний археолог, який "веде розкопки" на інших планетах, відшукуючи аномалії на знімках, зроблених із супутників.


Ксенофіофори відрізняються власними розмірами: не дивлячись на те, що технічно вони є одноклітинними амебами, їх розмір досягає 4 сантиметрів - в десятки тисяч разів більше, ніж у звичайних амеб.


Дослідники кажуть, що на різних стадіях еволюції різні зірки виробляють різноманітні органічні компоненти, але деякі з них є настільки складними, що мають структуру, що нагадує нафту і її вуглеводневі похідні.


Погодные аномалии последнего времени в очередной раз заставили любителей теорий заговора вспомнить о некоем климатическом оружии, с помощью которого враги из-за границы провоцируют в недружественных странах природные катаклизмы.


Співробітники Лос-анджелеського дослідного центру, який вивчає досвід перебування поза тілом, провели дослідження, яке показало, що всі історії про контакти з прибульцями - лише яскраві і правдоподібні сни.



Співробітники Лос-анджелеського дослідного центру, який вивчає досвід перебування поза тілом, провели дослідження, яке показало, що всі історії про контакти з прибульцями - лише яскраві і правдоподібні сни.


У ніч проти 9 листопада (8 листопада о 23.28 за Гринвічем, 9 листопада о 02.28 за Києвом) повз Землю пролетить астероїд 2005 YU55, розмір якого може досягати 400 метрів.