Чт, 2024-05-02, 19:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 13 » "Барселона" знову розбила "Шахтар". "Гірники" прощаються з ЛЧ. ВІДЕО
11:22
"Барселона" знову розбила "Шахтар". "Гірники" прощаються з ЛЧ. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

У Донецьку вчора завершився поєдинок у відповідь чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів, в якому "Шахтар" приймав "Барселону". Підопічні Мірчі Луческу знову поступилися головному фаворитові турніру і завершили свої виступи в найпрестижнішому клубному турнірі континенту.

Шахтар - Барселона 0:1 (1:6)

Гол: Мессі, 43

"Шахтар": П'ятов, Шевчук, Іщенко, Ракицький, Кобін, Хюбшман (Фернандіньйо, 76), Мхітарян, Вілліан, Жадсон, Коста (Едуардо, 58), Луїс Адріано (Морено, 67)

"Барселона": Вальдес, Адріано, Піке (Міліто, 70), Бускетс, Алвеш, Маскерано, Хаві (Педро, 66), Кейта, Афеллай, Мессі, Вілья (Жеффрен, 76)

Один із футбольних законів говорить: "Кожна команда грає так, як дозволяє їй суперник". На передматчевій прес-конференції Гвардіола його фактично повторив, заявивши, що багато чого в матчі буде залежати від суперника, від того, що "Шахтар" дозволятиме робити каталонцям. Мовляв, залежно від ситуації команда й буде діяти.

Вражає, але перший тайм пройшов цілковито за цим сценарієм. "Барселона" лише перших хвилин 25-30 придивлялася до суперника. "Гірники" активно розпочали поєдинок, створивши за цей відрізок кілька гарних моментів для взяття воріт. До того ж донеччани намагалися пресингувати суперника і грати на випередження. Це призвело до того, що "Барселона" залишилася без контролю над м'ячем, що в неї виходить в останні кілька років, можна сказати, як ні в кого іншого на планеті, добре.

Але розібравшись що до чого, Гвардіола дав пару розпоряджень, і "синьо-гранатові" тут-таки перебудувалися з позиційних дій на гру на контратаках. Одна з них і завершилася "голом у роздягальню" "Гірникам". Це Мессі сміливо пішов на трьох отетерілих захисників, проскочив повз них і точно закотив м'яча у кут воріт Пятова...

У другому таймі, як і в першому, обидві команди створили по кілька моментів. І якщо "Шахтар" не пропустив більше переважно завдяки Пятову, то черговий "сухий" матч собі в актив Вальдес записав здебільшого "з допомогою" гравців "Шахтаря". Супермомент був у Морено, але бразильський болівієць промахнувся, пробиваючи практично впритул. Чудову нагоду мав і Мхітарян, але Генріх бив на силу, не помітивши, що Вальдес почав падати ще до удару.

У цілому ж, "Барселона" і цього разу переграла "Гірників". Каталонці завдали більше ударів у площину воріт - 6 проти 5 - і більше ігрового часу володіли м'ячем - 62% на 38%. Та й саме протистояння було виграно підопічними Гвардіоли ще на "Камп Ноу".

Що стосується "Шахтаря", то донеччани, як і обіцяли футболісти перед матчем, старалися як могли. Але для перемоги над нинішньої "Барселоною", яку цілком резонно багато хто називає найкращою командою в історії футболу, цього виявилося замало.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1044 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ