Вт, 2024-04-30, 04:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 6 » "Беркут" двічі штурмував мітинг опозиції під ЦВК. Протестувальники встояли. ВІДЕО
09:49
"Беркут" двічі штурмував мітинг опозиції під ЦВК. Протестувальники встояли. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Силовики спробували демонтувати намети об'єднаної опозиції "Батьківщина", встановлені біля Центральної виборчої комісії. Про це повідомляє прес-служба партії "Фронт змін".

"Присутнім на площі громадянам і народним депутатам від опозиції вдалося зупинити демонтаж наметів", - уточнили в партії.

"На площі біля ЦВК перебувають кілька сотень громадян. Серед них, зокрема, народні депутати В'ячеслав Кириленко, Андрій Кожем'якін, Роман Забзалюк, Олександр Чорноволенко", - додали в політсилі.

"Відразу після участі в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV на площу біля ЦВК поїхав голова ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк", - відзначають в прес-службі партії "Фронт змін".

Як відомо, лідери опозиції в понеділок, 5 листопада, ввечері заявили, що мітинг продовжиться у вівторок, 6 листопада, об 11 годині, а на ніч під ЦВК залишиться група активістів.

Тягнибок: "Беркут" намагався розігнати демонстрантів, які залишилися на ніч біля будівлі ЦВК

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявляє, що співробітники спецпідрозділу "Беркут" намагалися розігнати протестуючих проти фальсифікації виборів, які залишилися чергувати на ніч біля будівлі Центральної виборчої комісії, пише Інтерфакс-Україна.

"Тільки що мені надійшла інформація, що "Беркут" намагався розігнати людей і демонтувати намети, але завдяки киянам і депутатам вдалося відбити цю атаку", - сказав він у понеділок, 5 листопада, увечері в ході програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

Тягнибок зазначив, що це вже друга спроба з боку "Беркута" розігнати акцію опозиціонерів, яка почалася вранці 5 листопада.

Міліція склала протоколи на організаторів мітингу під ЦВК

Міліція склала адміністративні протоколи на організаторів мітингу біля ЦВК за порушення правил проведення масових заходів, передає УНІАН.

У київському главку міліції зазначили, що адміністративні протоколи на організаторів акції складені також за спробу встановити намети на площі Лесі Українки перед ЦВК.

У міліції ще раз нагадали, що 27 жовтня Окружний адміністративний суд Києва заборонив до 12 листопада проводити будь-які масові заходи. Також у міліції зазначили, що правоохоронці не здійснювали і не будуть робити будь-яких дій проти мітингувальників, якщо з їх боку не буде провокаційних дій.

Як повідомлялося, 5 листопада опозиція розпочала у ЦВК акцію протесту проти фальсифікацій на виборах.

Вранці 5 листопада під ЦВК прийшло кілька тисяч людей, а будівлі Центрвиборчкому оточили кілька сотень бійців "Беркута". Зараз там перебувають близько 3 тис. учасників. Разом з тим лідери опозиції побоюються розгону мітингу під будівлею ЦВК.

28 жовтня в Україні пройшли парламентські вибори. Вони проводили за змішаною системою: 225 депутатів обиралися за партійними списками і мажоритарних округах. Згідно з результатами електронної обробки 99,95% протоколів, за багатомандатному виборчому округу на парламентських виборах в Україні, Партія регіонів набрала 30,00% голосів виборців, "Батьківщина" - 25,53%, УДАР - 13,96%, КПУ - 13,18%, "Свобода" - 10,44%.

Представники опозиції заявляють, що результати голосування в ряді мажоритарних округів фальсифіковані. Лідери опозиції вимагають від ЦВК самостійно встановити результати виборів на 13 проблемних округах.

Як відомо, раніше Об'єднана опозиція заявила, що може скликати екстрений з'їзд, на якому обнулити і партійний список, і список мажоритарників.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 904 | Додав: adminA | Теги: Беркут. мітинг опозиції під ЦВК
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ