Пн, 2024-04-29, 21:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 24 » Через занадто красивих українських жінок, у Нідерландах агітують не відпускати чоловіків на Євро-2012. ВІДЕО
19:23
Через занадто красивих українських жінок, у Нідерландах агітують не відпускати чоловіків на Євро-2012. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

У Нідерландах на центральних телеканалах з'явилася реклама під назвою "Втримай його дома" із закликом до жінок умовити чоловіків не їхати в Україну на Євро-2012 через те, що "ця країна сповнена красивих жінок".

Реклама транслюється у вечірній час на телеканалах NED-1 і NED-2 і належить нідерландській енергетичної компанії Nederlandse Energie Maatschappij ("NLE"), повідомляє holosUA.com.

Як повідомляє сайт NLE, компанія почала рекламну акцію напередодні Євро-2012 за участю відомих у країні осіб, яка закликає не їхати на чемпіонат в Україну, бо футбольним вболівальникам-чоловікам стрінуться "прекрасні українські жінки".

У прес-релізі повідомляється, що реклама під слоганом "Втримай його дома" розрахована на жіночу аудиторію, а героєм першого кліпу став Хенк Спаан (Henk Spaan) - спортивний журналіст і колумніст.

Зокрема, в кліпі, який триває 25 секунд, з'являється Пошукова система Google і вводяться слова Ukrainian women. Після цього на екрані з'являється велика кількість фотографій молодих привабливих напіводягнених жінок. Відеоряд супроводжується жіночим голосом, який може сприйматися як зневажливий і огидний. Далі в кадрі з'являється герой - Хенк Спаан, який на дивані дивиться телевізор, після чого - безпосередньо логотип NLE і зображення пропонованого контракту з подарунком - приладу з виготовлення пива.

Жіночий голос за кадром пояснює, що якщо укласти контракт з компанією на 3 або 5 років, то в подарунок отримаєте прилад з виготовлення пива.

"Даруючи цей бар, чоловіків умовляють залишитися вдома, а не їхати в Україну, країну, що приймає Євро, яка, як кажуть, наповнена красивими жінками. Хенк Спаан залишається у себе вдома", - запевняють у компанії.

Уже кілька скарг на рекламні ролики, в яких стигматизуються українські жінки, спрямовані до Комісії Нідерландів з питань рекламної етики (Nederlandse Reclame Code Commissie). Одночасно був зроблений запит з проханням прокоментувати ситуацію на адресу Спаана. Спроби зв'язатися з представниками компанії поки що безуспішні.

Раніше Нідерланди зазнали жорсткої критики за веб-сайт, створений праворадикальної політичної силою Partij voor de vrijheid (PVV, Партія за свободу), на якому пропонується скаржитися на громадян ЄС, які живуть і працюють у цій країні, як-от поляки, угорці та інші.

МЗС України засуджує рекламні ролики на нідерландських телеканалах із закликом не їхати на Євро-2012 в Україну

Міністерство закордонних справ України висловило стурбованість у зв'язку з появою на центральних телеканалах в Нідерландах реклами під назвою "Втримай його дома" із закликом до жінок умовити чоловіків не їхати в Україну на Євро-2012.

"Ми засуджуємо такого роду рекламу і вимагатимемо того, щоб її зняли з ротації на телебаченні. Посол України в Нідерландах вже провів зустріч з представниками Федерації футболу Нідерландів, спонсорами якої є компанія, що випустила ролик в ротацію", - сказав прес-секретар МЗС Олександр Дикусаров.

Він поінформував, що як тільки зазначені ролики з'явилися в ефірі центральних телеканалів Нідерландів, українське посольство почало вживати заходів, спрямованих на вирішення цього питання.

Зокрема, голова українського диппредставництва в Нідерландах висловив стурбованість тональністю цієї реклами, яка є "принизливою і дискримінаційною".

"У Федерації футболу Нідерландів різко засудили вихід цієї реклами та запевнили українську сторону в тому, що ролик був вироблений без узгодження з ними, хоча це мало бути зроблено. Також, за словами представника Федерації футболу Нідерландів, в ролику безпідставно розміщений логотип Федерації", - пояснили в МЗС.

Прес-секретар зовнішньополітичного відомства додав, що найближчим часом посол України в Нідерландах також проведе зустріч з керівництвом нідерландської енергетичної компанії, яка випустила ролик.

"Ми вважаємо цей ролик дискримінаційним, таким, який сприяє розпалюванню міжнаціональної ворожнечі, несправедливим щодо України та українців. Ми рішуче будемо домагатися того, щоб він був знятий з ротації", - заявив Дикусаров.

Також він зазначив, що на адресу посольства України надходять листи від мешканців Нідерландів, в яких різко засуджується реклама, показана на центральних каналах. Таких звернень, за словами Дикусарова, досить багато.

Євро-2012 стартує 8 червня. Згідно із затвердженим календарем фінальної частини Євро-2012, 16 матчів із 31 відбудуться в Україні.

Проведення фінального матчу на НСК "Олімпійський" в Києві призначено на 1 липня 2012 року. Талісманом Євро-2012 стали два футболісти-близнюки. Їх розфарбовано відповідно до кольорів національних прапорів України та Польщі. Презентація талісмана відбулася 17 листопада 2011 року в Познані перед товариським поєдинком між збірними Польщі та Кот-д'Івуару.

Збірна України потрапила до групи D, а поляки - до групи A. Українці свій стартовий поєдинок зіграють на київському НСК "Олімпійський" 11 червня, далі команда перебереться до Донецька, де проведе два матчі групового раунду на "Донбас Арені".

Чвертьфінали чемпіонату Європи відбудуться на стадіонах Варшави та Гданська у Польщі, а в Україні - на донецькій "Донбас Арені" і київському НСК "Олімпійський", який також прийме і фінальний матч. Півфінальні матчі Євро-2012 відбудуться в Донецьку (27 липня) і Варшаві (28 липня).

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1332 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, Нідерланди, не відпускати чоловіків
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ