Пн, 2024-04-29, 12:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Липень » 9 » ДАІ Києва не пускає людей на "базар" до Азарова
10:14
ДАІ Києва не пускає людей на "базар" до Азарова
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Київська ДАІ заарештувала автобуси одеських підприємців, які їхали на зустріч з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, поблизу Виставкового центру, повідомляє прес-служба КУПРу (ВГО "Коаліція учасників Помаранчевої революції").

У понеділок вранці, автобуси було заблоковано машинами ДАІ на трасі і примусово доставлено на автостоянку. "Від будь-яких пояснень співробітники автоінспекції відмовляються, причину затримання не називають, лише категорично заявляють, що далі ніхто не поїде", - наголошується в повідомленні.

"Тепер підприємці опинилися під вартою не тільки своїх, одеських міліціонерів, які супроводжували їх з будинку, а й київської міліції", - додали в КУПРі.

Сьогодні уповноважені представники одеських ринків планували провести акцію "Одеські базари до Азарова на "базар" перед офісом Партії регіонів.

Незважаючи на всі негаразди і труднощі, делегати від підприємців впевнені, що зможуть вчасно дістатися призначеного місця акції і провести збори.

Зазначимо, що після ухвалення 3 липня "мовного" закону в Україні відбуваються акції протесту. На захист української мови мітингують не лише в Києві, а й в інших великих українських містах, а також в Криму.

Як повідомлялося, під Українським домом перебувають захисники української мови. Вони оголосили голодування на знак протесту проти скандального законопроекту Ківалова-Колесніченка №9073 "Про засади державної мовної політики".

Одеські співробітники міліції супроводжують учасників акції "Одеський базар"

Представників одеських ринків, які їдуть до Києва на акцію "Одеський базар" до Азарова на "базар", супроводжують співробітники міліції.

"Представників одеських ринків, які їдуть до Києва автобусами на акцію Одеський базар до Азарова на "базар", щоб подати "чолобитні" голові Партії регіонів Азарову М.Я., супроводжують співробітники міліції, призначені Одеським ГУ МВС", - наголошується в повідомленні КУПРу.

Також повідомляється, що одеські підприємці "губляться в здогадах: чи то вже конвой їм призначено, чи для контролю і спостереження за ними приставили спостерігачів, чи то, як сказала одна з організаторів поїздки, "одеська міліція таки піде з нами на базар до Азарова".

У понеділок об 11.00 в Києві перед офісом Партії регіонів підприємці з Одеси будуть вимагати передачі у власність міста території одеських ринків. Вони збираються прийти в офіс Партії регіонів "з яйцями, помідорами".

В організації та проведенні акції підприємцям допомагають активісти ВГО "Коаліція учасників помаранчевої революції" (КУПР).


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1066 | Додав: adminA | Теги: ДАІ Києва, базар до Азарова
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ