Пт, 2024-04-26, 17:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Квітень » 24 » Друк на футболках
10:48
Друк на футболках
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Ще на початку XX століття друк на футболках, топах, майках, куртках, жилетках, піджаках і інших одежах гардероба увійшов в моду і став користуватися величезною популярністю серед людей різного віку. Завдяки друку на футболках можна самовиразитися, заявити всьому світу про свої переконання, виділитися з натовпу, продемонструвати свій смак, показати свою приналежність до партії, групи або організації. Одяг з логотипом підкреслює стильність, оригінальність і неординарність людини.

Друк, логотип, напис на одязі користується великим попитом. Багато компаній пропонують свої послуги з нанесення друку на тканині:

- цифровий прямий друк;
- метод шовкографії.

Нанесення на тканину одягу друку, логотипу, малюнка, напису за допомогою способу шовкографії є ультрасучасним і поширеним методом. Такий метод надає якусь родзинку навіть самому скромному та непоказному одягу. Написи виглядають дуже шикарно, колоритно і вражаюче. В Україні ж стильний шовкотрафаретний друк на футболках та текстильних виробах можна замовити за низькикми цінами онлайн на сайті packotek.com.ua. Власне кажучи, відвідайте ресурс, перейшови за посиланням http://packotek.com.ua/print_to_t.php, і самі у всьому переконаєтеся.

Шовкографія - одна з найпопулярніших і сучасних технологій нанесення логотипів і написів на приналежності вашого гардеробу. Фарба наноситься на футболку будь-яких розмірів, кольорів і будь-якої тканинної структури. Зображення можуть наноситься на будь-які тканини: на джинсу, шифон, льон, бавовна та інші. Відтінки фарб різноманітні: перламутрові, блискучі, золотисті, зроблені під старовину, замшу. Фарба абсолютна нешкідлива і не містить токсичних компонентів, її можна наносити навіть на дитячий одяг або одяг медичних працівників.

При цьому друк на футболках, кепках, банданах, топах, майках, толстовках, вітрівках, куртках проводиться за допомогою новітнього і якісного обладнання. Речі з печатками прослужать вам довгий час, оскільки фарба має високий рівень до зносу і не вимивається навіть після безлічі прань. Такі речі сміливо можна гладити, м'яти і прати в машинці. Малюнки та логотипи можна вибрати на свій смак, подивившись каталог компанії або придумавши самому. Всі друки неповторні, чудові та вражаючі. Замовивши друк на футболку, вам не доведеться довго чекати і ви не витратите силу-силенну грошей, але станете стильним і модним.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 721 | Додав: admin | Теги: футболка, друк
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ