Нд, 2024-04-28, 00:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 22 » Криміналу в діях екс-голови МВС не було, - суддя Вовк зізнався дружині Луценка
16:49
Криміналу в діях екс-голови МВС не було, - суддя Вовк зізнався дружині Луценка
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Суддя Сергій Вовк, який розглядав справу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, зізнався, що в діях підсудного криміналу не було, повідомляє KyivPost з посиланням на дружину Луценка Ірину.

"Червень місяць. Тільки починався судовий розгляд справи. У Луценка серйозні проблеми зі здоров'ям", - розповіла вона.

"У липні я приходжу до судді Вовка і кажу: "Сергію Володимировичу, його потрібно лікувати. У нього дуже серйозна ситуація зі здоров'ям". Він каже: "Ну, давайте шукайте стаціонар". Знайшла стаціонар. Він мені: "Ірино Степанівно, а де його генерали, а де всі підлеглі?.. Ми подивилися з колегами на перший епізод (це прийом на роботу Приступлюка). Там немає криміналу", - заявила Ірина Луценко.

"Це те, що встиг суддя Вовк подивитись у матеріалах справ. Коротка фраза: "Там немає криміналу". У вироку ж кримінал уже є", - нагадала вона.

Дружина екс-міністра також розповіла, що Луценко "частково" відновив свою попередню вагу.

"При тому, що він завжди важив 98-100 кілограмів, а останні роки 103 кілограми, то зараз він важить 87 кілограмів, і добре себе почуває в цій вазі. Але болі у нього залишились, підшлункова у нього серйозно постраждала, здебільшого від стресів, і, звичайно, печінка. Вона не відновлюється так швидко, якби ми цього хотіли", - зазначила вона.

"Він постійно перебуває на знеболювальних, на заспокійливих. Він не може спати. Спить лише по три-чотири години, бо не може заснути", - уточнила Ірина Луценко.

"Лікарі кажуть, що це просто від того, що не працює підшлункова і підвищений рівень цукру. Це набутий цукровий діабет другого типу. Цей діабет дає йому таке збудження, і він не спить. Останні висновки медичної комісії свідчать про фізичне і психологічне виснаження", - додала вона.

Дружина також розповіла, що до Луценка не доходять продукти.

"Передаємо передачі, як годиться, двічі на місяць, а доходить одна цибуля. Перші два-три місяці Юра нічого не бачив. Він навіть за перших два місяці схуд на 8 кілограмів. До нього просто не доходили продукти", - сказала вона.

"Луценку доводилось їсти старе варене сало і цвілий хліб. Це був такий психологічний тиск. Водили його по прокуратурі в наручниках і на ланцюгу, як собаку. Я думаю, це спеціально так робити. Він що - вбивця чи ґвалтівник?" - заявила Ірина Луценко.

Нагадаємо, що 27 лютого цього року Печерський районний суд Києва визнав Луценка винним у скоєнні посадових злочинів і засудив до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Потім адвокат Луценка Олексій Баганець оскаржив в Апеляційному суді України вирок.

Дружина Луценка також подала апеляцію на вирок чоловіка.

Яценюк зацікавлений у тому, щоб Луценко сидів, переконана дружина екс-міністра

Лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк зацікавлений в тому, щоб лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко залишався у в’язниці.

Відповідаючи на запитання, чи зацікавлений Яценюк у тому, щоб не випускали Луценка, вона сказала: "Звичайно. Ви думаєте - ні?".

"Я жодного разу не бачила його в суді. Це моє особисте бачення. Це не бачення партії "Народна самооборона", це не бачення Луценка", - уточнила вона.

Ірина Луценко розповіла, що після початку кримінального розслідування проти екс-міністра, поряд з Луценком залишалися четверо друзів.

"Тих друзів, яких можна було назвати друзями, залишилися всі. Їх було четверо і всі тут. Звичайно, я очікувала більшої підтримки від міліцейських генералів. Тому що вони всі юристи, і вони всі прекрасно знали, що Луценко ніякого злочину не вчиняв, тому що всі їхні підписи і візи стояли на документах. Але і друзями я їх назвати не можу", - розповіла вона.

"Думаю, що боялися. Ця постійна зміна влади, кожен має своє місце роботи, у родичів, можливо, є якісь свої бізнеси. Я не очікувала, що вони підуть за Луценка на амбразуру", - додала дружина екс-міністра.

Ірина Луценко також підтвердила, що за провадження позову Луценка в американському суді платив голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко.

"Мартиненко дав разовий платіж і Олександр Третяков постійно. Там щомісяця ідуть платежі", - уточнила вона.

"Першою подала в суд у США Тимошенко. І я так розумію, що ті, хто супроводжує Тимошенко, запропонували це нашим депутатам. Я і чоловік дуже скептично поставились до цього. Ну, де та Америка, і який вона має вплив на судочинство тут? Але якщо є можливість притягнути до відповідальності посадових осіб, то чому ні. Хай вони попробують себе в цій самій шкурі", - уточнила дружина екс-міністра.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: дружині Луценка, діях екс-голови МВС не було, криміналу, суддя Вовк
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ