Пн, 2024-05-06, 01:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 19 » Міліція розігнала несанкціоновані акції радикально налаштованої молоді у Москві
12:12
Міліція розігнала несанкціоновані акції радикально налаштованої молоді у Москві
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

Московська міліція розігнала  несанкціонований хід націоналістів в Останкінському парку, який почався після мітингу біля телецентру "Останкіно", узгодженого з владою, передає ИТАР-ТАСС.

Бійці ОМОН досить жорстко попередили спробу учасників акції пройти колоною по довколишніх вулицях і затримали кілька порушників порядку.

- МВС: у Москві затримали близько 500 осіб, більшість з них - неповнолітні

Міліція була змушена застосувати силу після того, як натовп у кількості близько 500 осіб, в основному молодь та підлітки, що зібралися на мітинг біля Останкінського ставка, рушив до парку. При цьому було порушено рух по 1-й Останкінській вулиці.

Націоналісти скандували гасла, запалювали фаєри, багато хто був у масках. Міліція заблокувала їх у парку, і розігнала натовп. Після цього більшість учасників ходи рушила у бік станції метро ВДНХ. Проте на підході до станції їх також зустріла міліція, яка розсіяла присутніх.

За словами джерела в правоохоронних органах, міліція проводить профілактичні затримання в різних районах міста з тим, щоб припинити можливі несанкціоновані акції, передає Інтерфакс.

Кількість затриманих вже обраховується десятками, співробітники правоохоронних органів затримують як осіб слов'янської, так і кавказької зовнішності, відзначає агентство.

Зокрема, затримання проводяться на Манежній площі, біля станції метро "Олексіївська", ВДНХ і на площі Київського вокзалу. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Загальна кількість затриманих за спроби провести несанкціоновані акції в різних районах Москви в суботу сягає більше 250 осіб, повідомило джерело в правоохоронних органах.

"Серед затриманих багато як осіб кавказької національності, так і радикально налаштованої російської молоді", - відзначило джерело. "Близько 130 осіб затримали на Манежній площі, більше 70 - в Останкінському парку, десятки в інших районах Москви", - додав співрозмовник агентства.

За його словами, серед затриманих значне число неповнолітніх, які приїхали до Москви з найближчого Підмосков'я. Він також спростував відомості про те, що в районі станції метро "Тімірязєвська" були затримані 400 осіб. "Це, як мінімум, неправда ", - сказав він.

Він підкреслив, що затримання радикально налаштованих осіб, більшість з яких - молодь, по Москві тривають.

Ситуація під час санкціонованого мітингу біля телецентру "Останкіно" була спокійна.

Як передає Інтерфакс із посиланням на правоохоронні органи, біля телецентру "Останкіно" проходив пікет, метою якого був протест у зв'язку з неправильним, на думку учасників, висвітленням у ЗМІ акцій 11 грудня на Манежній площі і 15 грудня на площі Курського вокзалу.

За словами співрозмовника агентства, у пікеті брали участь 20 осіб, які не викрикували жодних гасел, а в руках тримали тільки плакати.

МВС: у Москві затримали близько 500 осіб, більшість з них - неповнолітні

Більшість затриманих за участь в несанкціонованому ході націоналістів в Останкінському парку виявилися неповнолітніми. Про це повідомив начальник Управління інформації і громадських зв'язків ГУВС Москви Віктор Бірюков.

За його словами, московська міліція затримала сьогодні за різні правопорушення близько 500 осіб.

"Сьогодні в різних районах міста за правопорушення було затримано близько 500 осіб, яких доставили у відділення внутрішніх справ. За сьогоднішній день міліціонери вилучили чотири травматичних пістолета, декілька ножів і газових балончиків", - сказав Бірюков.

За його словами, група молоді, що брала участь у санкціонованому пікеті в районі Останкіно, спробувала організувати несанкціоновану ходу з використанням фаєрів, частина молоді також викрикувала різні гасла.

"Більшість із затриманих виявилися школярами - учнями 8-10 класів", - сказав Бірюков. Всі затримані доставлені до територіальних ОВС, де на них складаються протоколи. Всі неповнолітні будуть передані батькам, яких вже викликали в міліцію.

Він також зазначив, що на 19:00 ситуація в Москві спокійна, проблем у співробітників міліції із забезпеченням правопорядку немає, частина особового складу відпущена додому.

"Московська міліція бажає всім доброї неділі", - сказав Бірюков.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 975 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ