Пн, 2024-04-29, 14:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 2 » Мінівен на базі моделі A4 готує Audi
15:42
Мінівен на базі моделі A4 готує Audi
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Кілька років тому в Audi вважали ідею створення однооб'ємників безперспективною: після завершення випуску компактного А2 компанія більше до цієї теми не поверталася. Але, як стверджує німецьке видання AutoBild, в рамках активного розширення модельного ряду німецька компанія вирішила продовжити експерименти в категорії більших і престижних мінівенів, пишуть "Автоновости".

На основі моделі А4 створять комфортний автомобіль з просторим трансформованим салоном, створений для подорожей. Дебют новинки очікується ближче до 2016 року.
Можна сказати, що Audi зробить щось у дусі Ford S-Max преміум-класу. За попередніми даними, "візок" А4 подовжать: зросте як колісна база, так і звіси. Це дозволить зробити регульованим задній ряд місць, а також, можливо, додати ще одну "лавку" в багажнику. Внутрішній простір також збільшать за рахунок високого даху і винесених далеко вперед стійок даху.
При цьому дизайнери не готові жертвувати спортивністю силуету кузова, тому багажне відділення буде скошено спадною лінією даху у дусі A5 Sportback.
Слід зазначити, що цього року інженери Audi посилено працюватимуть над розробкою трьох не зовсім звичайних моделей: відкритої версії компакта A1, спортивного кросовера Q4 і розкішного чотиридверного купе A9.
Проте, як видно, Audi відмовиться від традиційного даху, що складається разом із задніми стійками, і застосує більш екзотичну схему – верх з матерії, що з'їжджає по напрямних назад. З сучасних автомобілів таке рішення можна зустріти, наприклад, на компакті Fiat 500 C - крім оригінальності, воно вирізняється вирішальною в цьому класі дешевизною. Подібні кабріолети випускали і раніше: наприклад, це знамените "бридке каченя" Citroen 2CV або Mazda 121.
Також стало відомо, що в четвертому кварталі 2014 року з'явиться у продажу Audi Q4 - компактний кросовер зі спортивним характером. Він буде створений на базі Porsche Cajun, який, у свою чергу, будується на укороченому "візку" Audi Q5. Q4 матиме купеподібний силует кузова і стане доступний у варіантах з 3 або 5 дверима. Основним суперником Q4 стане Range Rover Evoque.
Нарешті, інсайдери компанії інтригують автомобільну громадськість чутками про розкішне чотиридверне "купе" A9. Ця модель стане відповіддю Audi на плани компанії Mercedes-Benz випустити більше модифікацій прийдешнього S-класу, включаючи подовжені і надрозкішні, а також купе.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1023 | Додав: abel | Теги: модель A4, мінівен, Audi
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ