Пн, 2024-05-20, 10:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Січень » 10 » Нафтоманія
18:02
Нафтоманія
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

нафтоманія Кожен рік приближає нас до енергетичної світової катастрофи, викопні джерела енергії, які ми спалювали протягом двох століть, продовжують вичерпуватись, і скоро настане той момент коли, погасне світло і зникне тепло в наших оселях тому що банально топити буде нічим. Ще швидше це може статись через те, що ці ресурси діставати все важче з надр Землі їх собівартість збільшується, споживання цих ресурсів також постійно зростає, а економічні закони ніхто ще не відміняв. Попит, що збільшує пропозицію, так швидко зростати не може, крім того, як сказано вище, собівартість також зростає, що рано чи пізно призведе до того, що не кожна країна, родина, сім’я зможе дозволити собі користуватися цими благами цивілізації. Що може призвести до економічного колапсу в світі.

Крім того більшість залишків енергетичних ресурсів зосереджені в країнах так званого третього світу які є не досить сильними в економічному та військовому планах, тому деякі держави у яких буду енергетичні проблеми захочуть вирішити свої проблеми швидко та «ефективно» - це теж не дуже хороший сценарій, оскільки в глобальному масштабі ці «маленькі» спочатку конфлікти зі зменшенням ресурсів будуть все наростати та наростати, що в кінці кінців може вилитись в Третю Світову Війну, ну думаю пояснювати чим все закінчиться в такій з майже 100% вірогідністю ядерній війні нікому пояснювати не потрібно. Фраза Альберта Ейнштейна дуже підходить для опису можливого варіанту «Я не знаю, каким оружием будет вестись третья мировая война, но совершенно очевидно то, что четвертая — только палками и камнями». Ось які в нас перспективи, війни, голод, економічний колапс, можливо навіть вимирання, як вид, якщо не робити ніяких серйозних кроків в енергетиці.

Альтернативна енергетика, яка майже не розвивалася, в еру дешевих енергоносії, зараз стрімко набирає обертів починаємо згадувати розробки вчених які невиправдано були забуті. Тесла, Шаубергер це ж геніальні вчені. Лорд Кельвін хоча і визнаний вчений, але його розробка «умножитель тепла» навіть в нього в країні не набула популярності, а це тодішній теплонасос Dimplex. Скільки ще таких розробок лежить на полицях історії? Скільки винаходів було забуто або знищено, через те що магнати не хотіли скидати світ с «нафтової голки»? На даний момент в пацієнта вже почались ознаки легкої ломки, в нього є два варіанти пройти інтенсивну реабілітацію або продовжувати сидіти на голці, але всім відомо наркомани довго не живуть….

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 488 | Додав: abel | Теги: Нафтоманія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ