Нд, 2024-04-28, 12:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Травень » 6 » Нові патрульні поліцейські вийдуть на вулиці вже влітку. ВІДЕО
15:45
Нові патрульні поліцейські вийдуть на вулиці вже влітку. ВІДЕО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

  Нові патрульні поліцейські з'являться на вулицях Києва влітку нинішнього року, повідомив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає "Інтерфакс-Україна".

"Вже цього літа, я прогнозував до 1 червня, але ви ж розумієте, що все залежить від парламенту ... У курсантів зараз зарплата 2 тис гривень (курсантів навчально-наукового інституту підготовки фахівців Національної академії внутрішніх справ - ред) ... У цих зарплата буде 8 -10 тис гривень", - сказав він у середу в Києві в навчально-науковому інституті підготовки фахівців Національної академії внутрішніх справ.

Аваков також розповів, що буде створена абсолютно нова вертикаль органів внутрішніх справ. "Мною підписано наказ про створення департаменту патрульної служби, потім він стане патрульної поліцією. Це окрема вертикаль, що не підпорядкована ДАІ, не підпорядкована міськуправлінню міліції. Це вертикальна структура прямо на міністерство. Потім вона буде перейменована в національну поліцію", - розповів він.

"До тих пір, поки не помре стара ДАІ, поки вона не перейде в нову патрульну службу в містах, це буде патрульна поліція, за межами міст це буде теж патруль, тільки дорожній патруль ... ДАІ в старому розумінні не буде, МРЕВ не буде, це все буде винесено в сервісні центри", - додав глава МВС.

"Ми мінімізуємо користування старою міліцією плодів нової міліції. Але перехідний період буде, під час переходу нових поліцейських не буде сильно любити стара міліція. Суспільство буде бачити цілий ряд конфліктів, і це нормальний процес. Але він буде дуже короткий", - підкреслив Аваков.

Як повідомлялося, в кінці 2014 року міністр внутрішніх справ України Аваков анонсував ліквідацію Державної автоінспекції в Києві і створення замість неї патрульної поліцейської служби, після чого дане нововведення має бути введено і в інших містах держави.

Аваков вважає, що закон про національну поліцію повинен бути прийнятий до 1 червня

Закон про національну поліцію повинен бути прийнятий до 1 червня. Про це сьогодні під час відвідання Національної академії внутрішніх справ, де проходять навчання майбутні патрульні, заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС.

"Закон про національну поліцію повинен бути прийнятий до 1 червня 2015 року, щоб патрульна служба могла працювати за новими правилами. Він нам потрібен... У нас немає підстав вважати, що закон не буде прийнятий", - сказав він.

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк сьогодні, 6 травня, у Навчально-науковому інституті підготовки фахівців Національної академії внутрішніх справ заявив, що розраховує на прийняття Верховною Радою в першому читанні проекту закону "Про національну поліцію" на найближчому пленарному тижні.

Яценюк підкреслив, що для ухвалення закону необхідна відповідна політична воля парламенту.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 961 | Додав: adminA | Теги: нові патрульні поліцейські, вулиці вже влітку. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ