Пн, 2024-04-29, 18:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2023 » Вересень » 1 » Огляд засобів для догляду за шинами
11:59
Огляд засобів для догляду за шинами
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Сьогодні догляд за шинами являється невід’ємною частиною детейлінгу автомобіля і вже давно не сприймається як щось зайве, а навпаки, як корисна річь для пролонгації терміну служби та покращення зовнішнього вигляду.

Догляд за шинами розподіляється на декілька видів серед яких можна виділити чорніння, полірування, чищення. В цьому допомагють автокосметичні засоби. Наприклад чорнильник шин, котрий призначений для догляду за покришками і після обробки вони будуть мати майже новий зовнішній вигляд.

Ще одним засобом для догляду є пінний очищувач. Ця речовина використовується для першочергового етапу очищення покришок від бруду, а також під час зміни шин по сезону.

Пінні засоби очищення шин мають найбільшу популярність серед автовласників, тому як найбільш прості в використанні і представлені на ринку в широкому асортименті. Після нанесення такого засобу на протектор і боковину його достатньо змити водою.

Якщо на поверхні шин спостерігаються мікротріщини на допомогу прийдуть засоби для полірування. Вони створені на основі силікону або воску. Ці речовини заповнюють мікротріщини по всій поверхні покришки і роблять гуму більш однорідною. Для того, щоб нанесення було простим і рівномірним до складу цих засобів входять різні розчинники, котрі після обробки поверхні автошини випаровуються, залишаючи плівку з воску, або силікону.

Щоби шини 175 65 r14 мали вигляд нових використовують спеціальні чорнителі. Мета такої процедури являється естетичною, а не практичною, тому як навіть новий автомобіль не виглядатиме привабливо на забруднених покришках.

Щоб правильно обробляти шини слід дотримуватись певної послідовності, а саме першим потрібно очистити шини від бруду для чого використовують пінні засоби, губка, вода. Далі проходить процес полірування і остання стадія це чорніння. Спеціалісти радять чорнити шини тільки зі сторони боковини, тому як не має сенсу обробляти чорнителем протектор який має контакт з дрожньою поверхнею.

Такі прості правила догляду за шинами дозволять максимально продовжити термін їх служби, та мати їх належний технічний стан і зовнішній вигляд, а також мінімізуючи ризик виникнення мікротріщин.

Засоби для догляду за шинами практично не мають протипоказань і можуть регулярно використовуватися. А якщо вам необхідна консультація з вибору нових покришок звертайтеся до спеціалістів нашого інтернет магазину.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 375 | Додав: admin | Теги: огляд, Догляд, шини
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ