Пн, 2024-04-29, 02:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 12 » Передавати Росії чорні скриньки з літака SSJ-100, що розбився, Індонезія не має наміру. ВІДЕО
13:24
Передавати Росії чорні скриньки з літака SSJ-100, що розбився, Індонезія не має наміру. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Міністр транспорту Індонезії Еверт Еренст Мандінгаан заявив, що розшифровка чорних скриньок літака Sukhoi SuperJet 100, що розбився 9 травня, буде відбуватися в азіатській державі, передає РБК.

Як повідомляє видання The Jakarta Post з посиланням на виступ політика, в Росію бортові самописці відправлені не будуть. Зазначимо, що пошуки чорних скриньок SSJ-100 в районі катастрофи літака все ще тривають.

Як повідомив у своєму Twitter російський блогер Сергій Доля, в суботу до місця аварії біля гори Салака з вертольота на мотузках був скинутий індонезійський десант. Крім того, 12 травня в Джакарту прибули 2 борти МНС Росії з рятувальниками і спецтехнікою, що вилетіли напередодні.

Тіла декількох жертв авіакатастрофи сьогодні були доставлені в столицю Індонезії Джакарту, передає Associated Press з посиланням на представника рятувального відомства країни Гада Пракосо.

За його словами, сильний туман навколо вулкана Салака, на схилі якого розкидані уламки літака і тіла загиблих, вранці розсіявся. Це дозволило вертольотами евакуювати в Джакарту для впізнання чотири контейнери з частинами тіл жертв катастрофи SSJ-100.

Нагадаємо, Sukhoi SuperJet-100, перший новий російський пасажирський літак із часів розпаду СРСР, пропав у середу, перебуваючи приблизно за 64 кілометри на південь від Джакарти. Зв'язок із літаком перервався о 14.35 за місцевим часом, через 20 хвилин після початку другого демонстраційного польоту з аеропорту "Халім".

За даними компанії-виробника "Цивільні літаки Сухого" (ГСС - "Гражданские самолеты Сухого"), на борту SuperJet перебувало 45 осіб, у тому числі 33 індонезійці, вісім громадян РФ, двоє громадян Італії і по одному з Франції та США. За попередніми даними, в результаті авіакатастрофи не вижив ніхто. У п'ятницю, 11 травня, на місці катастрофи були виявлені перші тіла загиблих.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 922 | Додав: adminA | Теги: Росії чорні скриньки, Індонезія не має наміру, ssj-100
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ